nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurace Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurace Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Exteriér hotelu Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Prostory pro setkávání Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bufet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazén Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/lounge Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hosty Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hosty Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hosty Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hosty Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hosty
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Lobby Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Obchody Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Exteriér hotelu Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Bazén Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Prostory pro setkávání Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Vybavení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Vybavení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Vybavení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Vybavení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Vybavení Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 470

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1791 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,3
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1791)
Seřazeno podle:
Francis A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 12. dubna 2015
Hotel and sky experience

a four star hotel accomodation, comfortable and relax rooms. Unforgetable sky activities worth experincing.
8,7
Rochelle B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. dubna 2015
It's okay!

Skywalk.edge coaster, zip line
6
Short. Was not able to enjoy the pool. I did the edge coaster and skywalk. People are nice
Enrilyn E. Jednotlivci Philippines, 31. března 2015
home with a view

location and friendly staff
7,7
I enjoyed my stay at this hotel. Was able to try the skywalk. The staff were all friendly and helpful. I just wish the room immediately comes with free breakfast.
Paul C. Páry United States of America, 27. března 2015
acceptable

staff
7,3
Pleasant
Ike L. Jednotlivci United States of America, 27. března 2015
elevators can get confusing

location, starbucks downstaitrs
6,7
average
Chris S. Páry Australia, 23. března 2015
holiday

location and thats about it
5,7
This hotel suc##. The staff are terrible but not as bad as the rooms. The rooms have no ceiling lights, only lamps so the rooms are very very dark. That make makes it hard the see how clean the room is. Also no lights in the bathroom. The hotel is very busy as they hold events there so the wait for the lift takes forever and always full. Ill never stay in this hotel again.
Stanley K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 22. března 2015
so long jacket and camera

location, pool area, view..
7
Had my jacket and brand new water camera stolen from our room. Thank goodness I locked all other valuables in the safe. We didn't notice the items missing until after check out. I went to go use the camera for the first time. ...and to my surprise it was gone from my bag...Lesson learned. .if it doesn't fit in the safe. ..bring it with.
Tyler E. Jednotlivci Canada, 22. března 2015
Ok option in the centre of town but...

Lots of stuff happening and great location
6,3
The elevators are absolutely ridiculous...you wait wait wait
Davoud R. Jednotlivci United States of America, 17. března 2015
Bath room dirty

Bed was clean
5
Got out after one night stay
Soo H. Skupiny Singapore, 16. března 2015
Central location hotel

Friendly staff clean room
8
Now is four times staying is hotel. Central location easy go every where. Staff are help full.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízeníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestauraceCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestauraceCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Exteriér hoteluCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Prostory pro setkáváníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BufetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízeníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazénCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/loungeCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízeníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreační zařízeníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - LobbyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - ObchodyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Exteriér hoteluCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BazénCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Prostory pro setkáváníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VybaveníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VybaveníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VybaveníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VybaveníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - VybaveníCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3C07