Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Ostrov Mactan, Cebu, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 672 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,0
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (672)
Seřazeno podle:
Anthony W. Jednotlivci Australia, 25. května 2016
Excellent service
5
Quality hotel with exceptional service. Buffet breakfast somewhat basic but ok. Kitchenettes in room but no gas facilities or plates cutlery provided
Nahlásit hodnocení
Teresita R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. května 2016
Near to airport, enough space for family
5,7
The rooms I choosed were 3 bedroom suite and 2 bedroom suite. 1 tv for each room and 1 in the living room. The kitchen was equiped with kettle, rice cooker, microwave oven and stove. The rooms are clean and also the bathrooms. There are 2 bathrooms/cr. 1 in the masters bedroom and 1 is comon for the other 2 bedrooms. We found ourselves very comfortable because of its cleanliness and enough space. I highly recommend this hotel for big family
Nahlásit hodnocení
Robert E. Páry United States of America, 20. května 2016
Nice hotel but you can hear the street traffic
4,7
It is a nice hotel, good location, easy access to the airport and great staff.
Nahlásit hodnocení
Saeed A. Obchodní cestující United Arab Emirates, 19. května 2016
Not very good
4,7
Not will clean . Old staff thing.
Nahlásit hodnocení
Saeed A. Obchodní cestující United Arab Emirates, 18. května 2016
Bad weather
4,7
I hope it will be more better
Nahlásit hodnocení
Yuparet P. Páry Thailand, 7. května 2016
Guest room
5,3
The bedding very super comfortable. The function in the guest room is perfect.
Nahlásit hodnocení
Gillian F. Rodiny s malými dětmi United States of America, 3. května 2016
Bad experience
3,3
Facility needs to be upgraded. Ac not working well. Bathrooms are disgusting. And what happened to our complimentary drinks? Curtains are ripped. Paint on walls are chipping off. For the money we paid, i expected more.
Nahlásit hodnocení
Melannie L. Skupiny Philippines, 2. května 2016
Excellent service.. value for money
5,7
Good location.. nice staff .. breakfast is good..
Nahlásit hodnocení
Hwisun P. Jednotlivci South Korea, 24. dubna 2016
Good
5,7
Goood
Nahlásit hodnocení
Alma B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. dubna 2016
Quick religious visit
4
They have good food
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Prostory pro setkáváníCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Taneční sálCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazénCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Prostory pro setkáváníCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestauraceCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkolíCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestauraceCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - HřištěCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreační zařízeníCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Obchodní centrumCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - LobbyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interiér hoteluCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Exteriér hoteluCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07