Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93756 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Recepce Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Balkón/terasa Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu
Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vchod Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka
Oblast: Damai / Santubong Počet pokojů: 224

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 983 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,8
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (983)
Seřazeno podle:
Michaela S. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 27. července 2011
Velice pěkný hotel s bohatou snídaní...

Vynikající a bohatá snídaně, velké pokoje
8,7
Hotel byl fajn, personál byl ochotný, ale vybavení hotelu je trochu zastaralé...
Sze K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. července 2015
Family outing

Family, relax and food
8,7
Good for family outing,m and relax
Fatin I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. července 2015
Does not meet my expectation

The location of course
6
Well everything was okay, we got a balcony room which is spacious, but need a serious refurbishment, tv only have one channel (nat geo) and other channel is just blank (a cartoon would be nice as im travelling with 6yo and 10mo). The pillows is as hard as rocks! Im not comfortable at all my neck is hurting the next day. Toiletteries is very poor. Coffeehouse is under renovation so it's quite far to walk to the ballroom for breakfast but nice beach view makes it worth it. Pool is very2 dirty though.
Tsin H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. července 2015
A ENJOYABLE HOLIDAY IN DAMAI

ALTHOUGH UNDER RENOVATION, IS STILL WORTH TO VISIT.
7,7
Bee C. Páry Malaysia, 17. července 2015
A comfy resort

Comfortable, good location, value for money
7,3
The resort was so crowded due to raya holiday. Abit disappointed with their breakfast as it was not served as soon as the food/ beverage finished. Hilltop rooms have a nice sea view. It is a very quiet resort as it is away from the city.
Lewi K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Restaurant services is excellent

Food
6,7
Restaurant services is totally excellent. They don't mind to change the food or deducted to the bill if the food makes customers disappointed.
Loredana L. Páry Italy, 15. července 2015
Damai beach review

Beach, location, nature
3
Not good
Lieng K. Páry Malaysia, 12. července 2015
An o-kay stay.

Location, Room, Staff
8,3
The TV in our room was not working. Called the operator to get it fixed, but after 2 hours it stopped working again. Other than that the experience in general was okay.
Khang C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. července 2015
Only for Short Trip Travel

Hotel is old, Room Lights not enough, Beach dirty
5
Veronique V. Rodiny s malými dětmi Canada, 6. července 2015
Wonderful location

Beach, pool, relax
7,7
We really enjoyed our stay at the Damai Beach Resort. The beach was nice, but could be clean a lot more often as a lot of non hotel residents are coming over and bring their lunch and leave their rubbish on the beach. The breakfast was ok, a lot of things were deep fried and soaked in oil, not a lot of heathly option. The good is was the food center next to the other who offer a great variety of food for a cheap price, I really enjoyed that! My son was really happy with the kid pool! Overall, great stay, the room was big and really clean!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - RecepceDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Balkón/terasaDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VchodDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Hřiště


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06