Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93756 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Recepce Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Balkón/terasa Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu
Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vchod Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka
Oblast: Damai / Santubong Počet pokojů: 224

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 962 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,8
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (962)
Seřazeno podle:
Michaela S. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 27. července 2011
Velice pěkný hotel s bohatou snídaní...

Vynikající a bohatá snídaně, velké pokoje
8,7
Hotel byl fajn, personál byl ochotný, ale vybavení hotelu je trochu zastaralé...
Soo M. Páry Malaysia, 26. června 2015
Nice beach

Nice beach, friendly staff & value for money
7
Nice place for holiday
Bibiana L. Páry Malaysia, 24. června 2015
A Night at Damai Beach

Scenery during summer. Beach and pool not too crowded, which made it more exclusive/private. Good customer service at front desk
5,3
Great, except room hallways are smelling a little musky at times
Tay H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. června 2015
nice view and relax

location,beach,foods
8
Great and damai become more better than before.
Beuti R. Páry Malaysia, 20. června 2015
Filling good and everything is comfortable

The only hotel and beach near to Kuching main town
7,3
Great and nice sunset view
Mohamad K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. června 2015
beautiful beach

beautiful beach, good food, good location for relax
7,3
Relax n peaceful
Andy L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 9. června 2015
Overall the hotel is good for vacation for family.

Perfect location, clean place & wonderful place to relax.
6,7
Perfect.
Adrian L. Páry Malaysia, 8. června 2015
Vacation

near to beach
3,7
unfriendly front desk staffs,chalet very noisy,pool near lobby very dirty,not much parking space
Haznetta S. Páry Malaysia, 7. června 2015
Nice view

I love the beach, but due to land slide month ago, there is to many big lump of rock at the beach. The scenery is awesome. And the food is great.
8,3
We book a standard balcony room thru Agoda.com, but when we reach the receptionist counter, the day agoda have upgrade my standard room to Seaview Hilltop room. And i was like so happy 😀. But, we could only enjoy the scenery not the room facility. There room is great, but there is no hot water in the bathroom. And the water is yellowish in colour. It was shocking! another thing, the telephone in the room. It is not working as it should be. The cable connecting the phone to the wall plug is just pure cable connected to another cable. It is very dangerous if a family with kida staying there. Last but not least, the room lighting. need to add some more light to the room. I hope the resort can improve the facility in their room. The customer paid a good money to stay there and they should give a good facility for customer to enjoy. I have no problem with their service because i get a good service just that they need to improve the facilities around their resorts. Overall it is great to stay in Damai Beach Resort. Cheers! 😃
Hui H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 7. června 2015
Have a very fun family holiday

Beautiful beach,big room and nice breakfast
8,3
Everything was fine

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - RecepceDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Balkón/terasaDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VchodDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Hřiště


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02