nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93756 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Recepce Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Balkón/terasa Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu
Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Vchod Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Exteriér hotelu Damai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hosty Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Bazén Damai Beach Resort Kuching - Vyhlídka
Oblast: Damai / Santubong Počet pokojů: 224

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 884 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,7
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (884)
Seřazeno podle:
Michaela S. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 27. července 2011
Velice pěkný hotel s bohatou snídaní...

Vynikající a bohatá snídaně, velké pokoje
8,7
Hotel byl fajn, personál byl ochotný, ale vybavení hotelu je trochu zastaralé...
Willie E. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. března 2015
a family resort

the sandy beach, big swimming pool and ample parking spaces
8
I think my stay was great. I like the green environment. And my kid loved tje swimming pool.
Eric G. Skupiny Malaysia, 26. března 2015
Holiday pleasant

Quite, clean & service
6
Good for relax & holiday. Don't have wifi for room and the water pressure not strong for showring . Other than that is good.
Matthew W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 24. března 2015
damai beach resort with kids

great location next to the beach with rainforest-covered mount santubong within walking distance; friendly staff; lovely varied breakfast buffet
7
Communication between staff, and between resort and agoda was not good which didn't get holiday off to a good start. Use of the pool and gym was free but everything else was charged, even the shuttle bus to the cultural village which is a 2 minute drive. Not a huge selection of places to eat but you can go to damai central for cheap nice food, and you can also visit the permai resort (10 minute walk) for a nice meal with a sunset backdrop.
Mohamad S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. března 2015
excellent

best environment....friendly staff......comfort and clean room
9,3
seriously enjoy and good stay at this place
Terry A. Obchodní cestující Malaysia, 18. března 2015
The only decent place to stay in Damai

environment, beach and pools
8,3
relaxing. it lacks activities in the evening but there is a club nearby for an evening drink with friends.
Kiew C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. března 2015
happy holiday at damai beach

view, cleanliness, peace
8
Enjoyed
Kee I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. března 2015
Poor facilities

Breakfast, Cafe got discount 20% for guest,
6,7
1. Only one coffee cup in room 2. No tea spoon 3. Not bath carpet 4. No face towel 5. No glass in bathroom for brush tooth 6. Balcony door can't lock, feel not safe to live personal belonging in room 7. Pool towel wait for almost 2 hours just only can get 1, kid get flu & fever after long waiting time 8. Poor check in experience, check in done 1 pm but room not yet ready, front desk ask to wait at lobby, they were call me to get the room key, but wait until 2 pm, many late comer already get their room & enjoy in Resort, i still wait at lobby, need to join long queue again to ask about my room condition, after wait until my turn already 2:20 pm, the reason I wait for 1 & half hour is because front desk totally forget to call me, just left my key at the side, really too bad!
Mariana P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. března 2015
Swimming pool is far from our room

Nice view, environment and relaxing
6,3
Ok
Wong K. Skupiny Malaysia, 13. března 2015
best holiday resort in kuching

beach, location, quietness
6
very enjoy! great place for group's holiday choice!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - RecepceDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Balkón/terasaDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VchodDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Hřiště


AS-AGWEB-3B03