Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93756

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1139 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,7
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1139)
Seřazeno podle:
Michaela S. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 27. července 2011
Velice pěkný hotel s bohatou snídaní...

Vynikající a bohatá snídaně, velké pokoje
8,7
Hotel byl fajn, personál byl ochotný, ale vybavení hotelu je trochu zastaralé...
Nahlásit hodnocení
Rozzana S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. ledna 2016
Damai hotel very good and comfortable for family

clean ,polite , comfortable
9,3
Aircond leaking but quick serve by the maintainace
Nahlásit hodnocení
Nyemas L. Jednotlivci Malaysia, 17. ledna 2016
attraction in kuching

food,beach,trail
6,3
Nahlásit hodnocení
Cheng Y. Páry Malaysia, 17. ledna 2016
Hotel is running down.

Quite quite quite.
7
Stay one night here. Room is old but large with nice local culture decorations. Shinki block, bathroom wall cleanliness need to improve. Clean towel provided and the beds are clean too. No wifi in room, tv channel are limited. Nott much view from my room. Check in and out are fast but young receptionist
Nahlásit hodnocení
Anderson E. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 3. ledna 2016
Unsatisfied

View,location,peace of mind
7
1.the reception was unable to provide room on time(i have to wait for more than 45mins because my room is not ready and they still charge me on extra bed even though I've already paid) 2.the room is not clean(there's still sands in my room) 3.other services is perfect
Nahlásit hodnocení
Bong P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 3. ledna 2016
Feeling sad for our trips
3,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Emily Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. ledna 2016
Disappointed front counter service.

Request for connecting rooms was granted.
4,3
Arrived at the resort just before 1.30pm but we had to queue at the check-in counter until 3pmbefore it was our turn. Such as waste of time.
Nahlásit hodnocení
Lik T. Páry Malaysia, 2. ledna 2016
overrated the hotel
3,3
very bad stay in the hotel.. spend an hour for room check in....
Nahlásit hodnocení
Sheaw H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. ledna 2016
Cultural relaxing beach hotel

Near beach. Room was big. Big bed.
6,7
Have a great holiday on new year holiday. Hotel was packed on breakfast time and check out queue. Hotel seems full as no pool towel was given out
Nahlásit hodnocení
Ching W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. ledna 2016
standard beach resort

pool, beach, large hotel room
6,3
It was good. 24 hours shuttle service from hilltop to lobby is convenience. Just the parking space near lobby is too limited. Overall its good for family vacation.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - RecepceDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Balkón/terasaDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - VchodDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - Exteriér hoteluDamai Beach Resort Kuching - Pokoj pro hostyDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - VyhlídkaDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - BazénDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Beach Resort Kuching - Hřiště


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07