nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93762 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazén Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurace Damai Puri Resort & Spa Kuching - Lázně Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkón/terasa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okolí Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Obchodní centrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vyhlídka Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vyhlídka Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okolí Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazén
Oblast: Damai / Santubong Počet pokojů: 207

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 844 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
7,8
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (844)
Seřazeno podle:
Jan P. Páry Czech Republic, 12. listopadu 2012
Skvělé umístění

Klidný resort, dobrá pláž, blízkost skanzenu
8
Resort je vhodně umístěn přímo u písčité pláže. V areálu je lázeňské vybavení, velký plavecký bazén. V dosahu cca 5min. chůze rozsáhlý skanzen obyvatel jengle Sarawaku zahrnující i taneční show.
Pin P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. března 2015
outdated,need refurbished

nothing special
6,7
Nur A. Skupiny Singapore, 17. března 2015
nice view, fresh air, serenity

the beach, the view, the room
8
Alif B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. března 2015
Improvement in quality and cleaness

Beach beach and beach
5,3
So so
Ching S. Páry Malaysia, 27. února 2015
Good

Tranquility
7,3
Kho K. Páry Malaysia, 25. února 2015
not up to expectations

it can be better. good swimming pool but the rest not that good
5,3
Ok
Mathias R. Rodiny se staršími dětmi Norway, 24. února 2015
To huge for the Management to handle

The location, size of the room and the kids loved the Spaghetti Bollo.
5,3
Could be a really good hotel probably even 5 star but the Management can not really handle the size of the hotel with the maintenance that comes with that.
Cormac D. Skupiny Ireland, 22. února 2015
Terrible service and Charge for everything.

Pool
3,3
The hotel is dated and staff are useless. The environment is nice with the mountains and the pool and sea but that's about it. You need to pay for everything from an extra towel for the pool, play table tennis on an ancient table, even if you leave food on your plate at the breakfast buffet they say they will charge you extra. I had an issue with the manager which he handled very badly and left me feeling quite pissed off. In short: ordered drinks at the bar near the pool (two mins walk away), after 30 mins the drinks hadn't arrived at the pool (second time this happened) so I marched back to the bar and yelled at the barman, eventually 15 mins later he arrives with the drinks and a bill. We ordered at 5.30pm, happy hour is till 6pm and he arrives at 6.15 with a full price non happy hour bill. So i'm pissed at this stage and refuse to pay the bill because they are trying to cheat me. Manager arrives to my room later, explains its a glitch in their computer system - fine. But I explain I'm upset about what happened and the fuss. The best he can do is charge me happy hour price and tells me not to argue with him because he is more senior than me!! I tell him to get stuffed and didn't pay. I get it that this is not an international hotel, I don't expect amazing service but this is basic hospitality. It was cheap beers that cost the hotel nothing. Not worth it.
Tee L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. února 2015
Excellent value for money!

Location, lanscape and room size
6,3
It is pleasant stay with all of our family enjoyed
Ismadi B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. února 2015
O.k

Location
6,7
o.k and comfort.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestauraceDamai Puri Resort & Spa Kuching - LázněDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkón/terasaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkolíDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Obchodní centrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkolíDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - VchodDamai Puri Resort & Spa Kuching - Taneční sálDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C03