Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93762

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 1094 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,2
Poloha
7,7
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,4
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (1094)
Seřazeno podle:
Tomas H. Páry Czech Republic, 15. ledna 2016
Velmi dobré

poloha, klid, velikost a vybavení pokojů
10
Pobyt byl příjemný, klidné prostředí, ochotný personál
Nahlásit hodnocení
Jan P. Páry Czech Republic, 12. listopadu 2012
Skvělé umístění

Klidný resort, dobrá pláž, blízkost skanzenu
8
Resort je vhodně umístěn přímo u písčité pláže. V areálu je lázeňské vybavení, velký plavecký bazén. V dosahu cca 5min. chůze rozsáhlý skanzen obyvatel jengle Sarawaku zahrnující i taneční show.
Nahlásit hodnocení
Jessica W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. května 2016
Compaint hotel
4,3
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Nahlásit hodnocení
Chiew S. Páry Malaysia, 21. května 2016
Nice Beach view
5
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Nahlásit hodnocení
Amanda T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 16. května 2016
Disappointed
1,7
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Nahlásit hodnocení
Nur M. Páry Malaysia, 14. května 2016
love the view
5
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
Nahlásit hodnocení
Kim Y. Jednotlivci Malaysia, 11. května 2016
Disappointing
3,3
Dirty Toilet, no SPA, no lounge, all said under maintenance. Give us the pancake which already become sour. With all this complaint I want to cancel the booking they said no refund. I'm still check out early as really can't stand it. Bad experience!
Nahlásit hodnocení
Muhammad A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 7. května 2016
Awesome location!
6
The resort was located strategically by Pantai Santubong which was a beautiful sight to wake up to everyday. The beach was clean & nice surrounded by majestic mountains & rainforest. There were 2 pools to enjoy & the room was spaceous. Recommended for families with children. But the downside was there's no buffet breakfast but u can order breakfast via room service.
Nahlásit hodnocení
Ming E. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 3. května 2016
Run down and facilities not properly maintained
4,3
Love the private beach and the location is quiet and private. Good if you would only like to spend your holiday by the beach. However the overall facilities are not maintained properly. Room is decently cleaned though.
Nahlásit hodnocení
Mazriman M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. května 2016
Poor service and facilities
2,7
Bedroom are dusty, no functioning television and telephone upon arrival, counter service are poor and slow respond, food service are bad & expensive! No pool at night time, all view are dark at night even from room balcony, And more importantly, breakfast services are the worst! Less variety choices of food, empty food & drink are not refill immediately, some even not cooked properly. Other than that.. view from the beach are excellent and friendly staff with a smile ☺
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Taneční sálDamai Puri Resort & Spa Kuching - LobbyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Prostory pro setkáváníDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Obchod s kávou / kavárnaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - ObchodyDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - Obchodní centrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Prostory pro setkáváníDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - KoupelnaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06