Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malajsie 93762 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazén Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurace Damai Puri Resort & Spa Kuching - Lázně Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkón/terasa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pláž Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okolí Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hotelu Damai Puri Resort & Spa Kuching - Obchodní centrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vyhlídka Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vyhlídka Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okolí Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazén
Oblast: Damai / Santubong Počet pokojů: 207

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 904 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
7,7
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (904)
Seřazeno podle:
Jan P. Páry Czech Republic, 12. listopadu 2012
Skvělé umístění

Klidný resort, dobrá pláž, blízkost skanzenu
8
Resort je vhodně umístěn přímo u písčité pláže. V areálu je lázeňské vybavení, velký plavecký bazén. V dosahu cca 5min. chůze rozsáhlý skanzen obyvatel jengle Sarawaku zahrnující i taneční show.
Aaron L. Páry Malaysia, 27. června 2015
Best hotel at damai santubong

romantic gateway, nice location
7,7
My stay was very good, the staff was so friendly, occupancy was not really high during my time so, they serve me very good. The room was good but, the bathroom blocked during taking bath the water cloaked. There are ants in the room need to do pesticide regular, the swimming pool lack of service, I can feel the water is not fresh, murky colour, no proper chlorination and filtered and the pool floor feel so dirty like can feel it is slippery like got mud. Not enough toiletries. Overall good, satisfied but really need to improve, will stay again to experience the new improvement!
Alfonso T. Páry Malaysia, 27. června 2015
Rilex

So beautiful, peaceful and i love the view with blue clean ocean .
8,7
marvellous! . I like this place & i will come again next time and bring my friend and family next time.
Laura C. Skupiny Malaysia, 12. června 2015
Damai Puri

First of all, i can't think of any best things except the beach was the best part of my trip! So only 1 best thing from me (y)
6,3
It was not what i was expecting! First of all, the check in time should be earlier as we arrive around 2. Secondly, in the bathroom the shower head was fixed by the maintenance but after using it for 2 mins it broke again! Thirdly, WHY WAS THE FAMILY POOL GREEN?! And the swimming pool was being chlorinated at around 4 till 7 so we can't even play in the pool! Fourthly, the breakfast cost around rm40 per person which is kind of overprice as there is only a limited choice of food! So what do you think about my stay at your resort?!
Tze Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. června 2015
swimming pool too dirty

nice scene, clean environment, friendly staff
8
Sim C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. června 2015
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Sim C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. června 2015
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Wayne S. Páry New Zealand, 10. června 2015
dont stay here
2
It was rubbish the whole experience from the dirty green swimming pool to the unpleasant room. Absolutely over priced and totally over rated. Very poor experience
Leong V. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 8. června 2015
Good setup but poor dininig

Superb view, resort feel,
7
Overall satisfactory
Mohamad J. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 8. června 2015
Very poorly maintained facilities.The pool water w

Location,surroundings and view.
5,3
Very disappointing.Poorly maintained facilities,dirty,green murky pool.Beach not cleaned,rubbish everywhere!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interiér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestauraceDamai Puri Resort & Spa Kuching - LázněDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkón/terasaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlážDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkolíDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exteriér hoteluDamai Puri Resort & Spa Kuching - Obchodní centrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - VyhlídkaDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkolíDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - VchodDamai Puri Resort & Spa Kuching - Taneční sálDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazénDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hostyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03