Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Executive Lounge Danau Toba Hotel International Medan - Obchod s kávou / kavárna Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Obchod s kávou / kavárna Danau Toba Hotel International Medan - Restaurace Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty
Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty Danau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty
Oblast: Medan Maimun Počet pokojů: 270

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 448 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,9
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (448)
Seřazeno podle:
Chee M. Obchodní cestující Malaysia, 17. ledna 2016
Old...Bad and poor in room facilities
2,7
When the 1st day i check into the hotel, i found that the fridge is out of order, so i call up the hotel manager and complain about it, the they change me to the other room, but then i found that the bath room long bath tap water tap was out of order and the shower head was leaking, then i call to the manager again and asking to change the room, but they only sent a maintenance guy came to my room and check its, the water tap control was loose and cant adjust the water tempreture. But the maintenance guy told me that in Indonesia all the water tap controls are like that, and i still can use it, but the water tempreture is very hot too use for the shower. So i need to use the basin water for my shower for my 3 days stay at Danao Toba. This is the worst experience for me. Hope this issue can be solve ASAP. Thanks
Nahlásit hodnocení
Jimmy G. Obchodní cestující Indonesia, 18. prosince 2015
A old property.

The staff is very friendly
4,7
Nahlásit hodnocení
Nur H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. prosince 2015
nice hotel

spacious room, nice swimming pool
7,3
The room is spacious but bathroom i think need some renovation. My kids loves the swimming pool. Breakfast has not much variaties. Easy to get taxi outside of the hotel. Overall it was a good stay.
Nahlásit hodnocení
Edwin F. Obchodní cestující Singapore, 14. prosince 2015
Nice hotel location but very old and poor service.

The location was great, very accessible, nice swimming pool
5
It was very disappointing as the service tendered by the receptionist was bad. She refused to give extra room key card even though we were 2 persons sharing the room. Weirdest thing is their bathrooms have more hot water than cold water. The water pressure was excellent when turned towards the hot water, but when you turned to the cold water on the tap, you will just get very low water pressure level. Why i said almost all the rooms, we changed the rooms twice, all the same. Same goes for my other colleagues' rooms.
Nahlásit hodnocení
Ganeswaran S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 13. listopadu 2015
comfortable hotel for our journey

food, staff performance, rooms comfortable
10
have been book this hotel for 4 times and had a wonderful stay in this hotel.... will prefer to recommend this hotel to my friends .....
Nahlásit hodnocení
Mohd S. Obchodní cestující Malaysia, 26. října 2015
everything very good

food , interior , friendly staff
9
everything good
Nahlásit hodnocení
Saiful B. Obchodní cestující Malaysia, 23. října 2015
Old hotel need renovation

Locotion.
4
This hotel must inprove service... and wifi.. .clean of that hotel must take serius..
Nahlásit hodnocení
Mohd A. Páry Malaysia, 18. října 2015
Value for money- 1 stop entertainment ctr

Girl girls everywhere
8,3
Wunderbar
Nahlásit hodnocení
Mani V. Jednotlivci Singapore, 14. října 2015
Excellent service

Friendly
7,7
Nahlásit hodnocení
Gulam M. Páry Malaysia, 11. října 2015
COMFORT STAY

CLEANLINESS, STAFF COURTESY, COMFORT & GOOD SECURITY
9
A PLEASANT STAY AND I ENJOYED. FOR SAFETY AND SECURITY STAY I WOULD RECOMMEND DANAU TOBA INTERNATIONAL KEEP UP TO YOUR SANDARD
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Executive LoungeDanau Toba Hotel International Medan - Obchod s kávou / kavárnaDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Obchod s kávou / kavárnaDanau Toba Hotel International Medan - RestauraceDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hostyDanau Toba Hotel International Medan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08