nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Days Hotel Mactan Island

Airport Rd Matumbo Pusok Hills Mactan Island Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Days Hotel Mactan Island  Cebu - Exteriér hotelu Days Hotel Mactan Island  Cebu - Restaurace Days Hotel Mactan Island  Cebu - Pub/lounge Days Hotel Mactan Island  Cebu - Jídlo a nápoje Days Hotel Mactan Island  Cebu - Restaurace Days Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkávání Days Hotel Mactan Island  Cebu - Recepce Days Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkávání Days Hotel Mactan Island  Cebu - Exteriér hotelu Days Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkávání Days Hotel Mactan Island  Cebu - Pokoj pro hosty Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hotelu Days Hotel Mactan Island  Cebu - Obchody Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hotelu Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hotelu Days Hotel Mactan Island  Cebu - Lobby
Days Hotel Mactan Island  Cebu - Recepce Days Hotel Mactan Island  Cebu - Obchody
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 127

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 550 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (550)
Seřazeno podle:
Zhao Z. Páry Australia, 7. září 2014
Reasonable

Location to airport, free shuttle service, nice staff
8
Lawrence B. Páry United States of America, 11. srpna 2014
cebu

staff friendliness, close to airport, close to shopping
7,3
Good stay, friendly service
Candice J. Rodiny s malými dětmi United States of America, 22. června 2014
It was great & it's an easy access to the airport.

Roundtrip complimentary shuttle ride
7,7
It was great! Was happy & contented with our stay...
Paolo D. Páry Australia, 29. května 2014
Pleasant but looking tired

Close to airport, easy to get around, helpful saff
7,7
Ok so the place good do with an overhaul. But it was still clean and comfy. Great staff amd an ideal location to start your holiday.
Teodoro D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. května 2014
Very convenient

Airport shuttle, near the airport, very good staff
7
It was quite satisfying
Rick D. Páry United States of America, 8. dubna 2014
Mold in bathroom, place needs to be cleaned

Close to airport, close to airport, close to airport
5,7
Food was OK and staff were nice.
Stig G. Jednotlivci Norway, 4. dubna 2014
A nice quiet hotel close to the airport

Room standard. Good value. Airport shuttle for free
7,7
It was a nice hotel with no noise and close to airport. Very convenient!
Chase R. Jednotlivci United States of America, 23. března 2014
Comfortable and Convenient

Room size, staff, location to airport
8
This was my second stay at the Days Hotel. All I will say is that I got it into my head that perhaps the staff was not receiving the service charge I pay when booking through Agoda. I surveyed various members of the staff at Days Hotel and found they never receive the 10% service charge Agoda charged me and charges me whenever I book a hotel. I will now be surveying staff wherever I stay when booked through Agoda.
Philip I. Rodiny s malými dětmi United States of America, 21. března 2014
Very close to the airport. free shuttle.

airport shuttle, location, cleanliness
8,3
Gordon B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 19. března 2014
Perfect for what I wanted with a very early flight

Location, staff & clean bedroom.
7,3
No issues it was fine and very easy access to airport

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Days Hotel Mactan Island  CebuDays Hotel Mactan Island  Cebu - Exteriér hoteluDays Hotel Mactan Island  Cebu - RestauraceDays Hotel Mactan Island  Cebu - Pub/loungeDays Hotel Mactan Island  Cebu - Jídlo a nápojeDays Hotel Mactan Island  Cebu - RestauraceDays Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkáváníDays Hotel Mactan Island  Cebu - RecepceDays Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkáváníDays Hotel Mactan Island  Cebu - Exteriér hoteluDays Hotel Mactan Island  Cebu - Prostory pro setkáváníDays Hotel Mactan Island  Cebu - Pokoj pro hostyDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hoteluDays Hotel Mactan Island  Cebu - ObchodyDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hoteluDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interiér hoteluDays Hotel Mactan Island  Cebu - LobbyDays Hotel Mactan Island  Cebu - RecepceDays Hotel Mactan Island  Cebu - Obchody


AS-AGWEB-3A07