Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Novena, Singapur 329133 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hotelu Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bufet Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bufet Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interiér hotelu Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hotelu Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hotelu Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Okolí Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Okolí Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Zahrada Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restaurace Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restaurace Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restaurace Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restaurace Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostory Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Obchody
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dopravní spojení v blízkosti Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Recepce Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Lobby Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Koupelna Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Lobby Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hotelu Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostory Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Novena Počet pokojů: 405
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1909 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,3
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (1909)
Seřazeno podle:
Hsu W. Páry Singapore, 24. srpna 2015
good location

location, clean, friendly staff
7,3
overall is satisfied
Nahlásit hodnocení
Wu Z. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Excellent Check in and good staff

Location, Cleanliness, great hospitality
9,3
Excellent, we will be back
Nahlásit hodnocení
Hyung W. Páry South Korea, 23. srpna 2015
Good!!

Kindness
9
Nahlásit hodnocení
Joselito N. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. srpna 2015
Pleasant Stay in Days Hotel

Cleanlines, quiet, comfortable
7,7
We stayed for 3 days. Had a pleasant and comfortable stay, and the amenities were very good. The only comment I have is regarding the shuttle from the hotel to the MRT station in Novena. If you do not have a booking with front office, the shuttle driver will not accommodate you even if the bus still has a lot of seats available. Right there, on the spot decisions whether to take the shuttle or not is not possible. We ended up getting a taxi, which is not an issue. But it would have been better if the bus driver was flexible enough to accommodate all those with prior shuttle bookings first, then if there are still spaces or seats available, to accommodate others who would like to take the ride even without prior booking arrangements but are hotel guests as well. Aside from that, our stay was very good and will stay at Days Hotel again in my next visit to Singapore, which is at least twice or three times a year.
Nahlásit hodnocení
Winnie Y. Páry Singapore, 22. srpna 2015
Fantastic Stay!

Room, Staff, Food
9,3
Probably one of my favorite hotels in Singapore (thus far!). The hotel is modern, simple, and clean. The overall vibe is good, I may return for more stays here. The provided toiletries smell really nice too. The room is cozy and cheerful. There is a food center about a 5-minute walk away. Complimentary breakfast was decent. Staff were friendly and efficient.
Nahlásit hodnocení
Theresia A. Páry Indonesia, 18. srpna 2015
Comfortable

Location, cleaness, sevices
8,7
Nahlásit hodnocení
Shiu B. Rodiny s malými dětmi Canada, 17. srpna 2015
Room comfort acceptable and staffs are helpful.

Room size, staffs friendliness and shuttle are provided.
7,3
Nahlásit hodnocení
Xu Z. Rodiny s malými dětmi China, 13. srpna 2015
convinient location with local interests

convinient location, easy access to food, friendly service
9,7
convinient location, easy access to food, friendly service
Nahlásit hodnocení
Huong N. Páry Vietnam, 13. srpna 2015
Good place to stay

Convinient, clean and easy to travel
6,7
I arrived at 1PM, but it took 2 hours to have room ready. the Duty manager was very helpful. I sent email to him before I came and he guide me the best way to get the hotel, very clear. The hotel is next to shopping mall, we can buy food, water, fruit, it takes 2 minutes to the bus stop and 15 minutes walk to nearest MRT. We came on National holidays so we enjoyed 1 free travel days by bus and MRT. The Hotel is close to Elizabeth Hospital where Vietnamese often come for health check.
Nahlásit hodnocení
Lim T. Obchodní cestující Malaysia, 8. srpna 2015
Good water pressure, nice bed, nearby restaurants

Good water pressure, nice bed, nearby restaurants
8,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BufetDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BufetDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interiér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkolíDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkolíDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - ZahradaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostoryDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - ObchodyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dopravní spojení v blízkostiDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RecepceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - LobbyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KoupelnaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - LobbyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostoryDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01