Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Novena, Singapur 329133

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2321 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2321)
Seřazeno podle:
Chenfu L. Skupiny Taiwan, 25. dubna 2016
Good
5,7
Good
Nahlásit hodnocení
Minh T. Páry Vietnam, 24. dubna 2016
good
6,3
more bus to orchard road
Nahlásit hodnocení
Tuan T. Obchodní cestující Singapore, 24. dubna 2016
Good Price for Hotel
5
In Singapore, this is a good price for a relatively new hotel
Nahlásit hodnocení
Hooi C. Obchodní cestující Malaysia, 22. dubna 2016
As good as usual
5,3
Been staying here for several years for business trip. Still good!
Nahlásit hodnocení
Sze Y. Obchodní cestující Hong Kong, 22. dubna 2016
Good for business stay
5,3
Price value, shuttle to MRT, clean room
Nahlásit hodnocení
Wen B. Obchodní cestující Malaysia, 22. dubna 2016
It's ok
4,3
I find this hotel much more cleaner than festive hotel although the size is like 1/3 of festive hotel. I love that we can have breakfast and do some groceries shopping at the shopping mall just beside it. Sure the shuttle buss service is super convenient from and to the mrt.
Nahlásit hodnocení
Caroline K. Jednotlivci Indonesia, 21. dubna 2016
Feels like home
6,3
My first stay was October 2015 and been staying there ever since. Last trip was my fifth time. The shuttle bus driver is very friendly and remember me by name, amazing. Love the shuttle service, food is great, hotel room is very well-maintained.
Nahlásit hodnocení
Tuan T. Obchodní cestující Singapore, 19. dubna 2016
Good For The Price
5
In Singapore, even this "small" that I got is VALUE indeed. Recommended.
Nahlásit hodnocení
Jessica A. Páry Mongolia, 18. dubna 2016
Good clean hotel affordable in Singapore
5,3
Really enjoyed our stay. Check in was smooth. The rooms are good. Didn't have the best view but wasn't needed. We had even more expensive rooms in Singapore which were worse but I will definitely choose this one from now on. Single beds can be put together. Shower is good. The beds are comfortable. There is a supermarket and eateries just across the hotel and there is a shuttle bus. All really recommendable.
Nahlásit hodnocení
Chin L. Páry Singapore, 17. dubna 2016
Clean room and good location
4
Clean room and good location But lack swimming pool
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interiér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkolíDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interiér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostoryDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KoupelnaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BufetDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BufetDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interiér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkolíDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkolíDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - ZahradaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestauraceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostoryDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - ObchodyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dopravní spojení v blízkostiDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RecepceDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - LobbyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KoupelnaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - LobbyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Fitness prostoryDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Pokoj pro hostyDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Exteriér hoteluDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - ZahradaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Zahrada


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05