Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Interiér hotelu Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vchod Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Lobby Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okolí Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okolí Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Zahrada Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okolí Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Zahrada Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vyhlídka
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vybavení Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazén Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hřiště Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hřiště Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurace Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurace Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurace Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápoje Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa
Oblast: Patong Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 2123 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,7
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (2123)
Seřazeno podle:
Risto T. Páry Finland, 18. ledna 2016
Holiday visit

Hotel concept, rooms, pool
8,3
Nahlásit hodnocení
Dasaradha R. Rodiny s malými dětmi India, 11. ledna 2016
overall stay is good..value for money

location is good
9
Nice location and hotel cleaness is good
Nahlásit hodnocení
Brenton D. Jednotlivci Australia, 6. ledna 2016
What an Oasis if a Hotel

This hotel is great. Location is good, staff are brilliant and the pool is absolute luxury.
10
We stayed at this hotel for 5 nights and could not fault anything. The location is great, the staff are very friendly and the pool is an absolute oasis to just laze the day away around. Our room was upgraded to a suite at no additional charge and was very much appreciated. The breakfast has a good variety of food and the pool bar and garden grill are also very good. I cannot fault this hotel and would recommend it to anyone wishing to stay in an oasis at decent prices. Be sure to book a pool wing room. You could even splurge and get a room with a private jacuzzi pool. We have one of these in the past and have also thoroughly enjoyed those rooms as we'll. Overall I would recommend this hotel to anyone.
Nahlásit hodnocení
Maureen C. Páry Australia, 29. prosince 2015
Family Xmas trip

Pool, room and jacquzi
7,7
4 bites in a jacquzi room. Great time.
Nahlásit hodnocení
Rebecca B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 11. prosince 2015
Great Value

Pool, Staff, Cleanliness
9
Stayed for 8 nights with 3 teenagers. We stayed in rooms with a Jacuzzi. Had a great time, the staff were lovely and everything was very clean. Good location, all shopping and beach within walking distance. We highly recommend this place for value for money and we would definitely stay again.
Nahlásit hodnocení
Cham C. Jednotlivci Hong Kong, 10. prosince 2015
Decent stay, nice swimming pool, free shuttle serv

breakfast, service, swimming pool
9
Quite a new hotel in the area, room is a bit simpler than I expected but it was alright near main street at Padong nice swimming pool with garden café. the breakfast has wide selection and quite tasty free shuttle services to beaches and Phuket town
Nahlásit hodnocení
Syafiq S. Skupiny Singapore, 6. listopadu 2015
awesome. :)

clean. affordable. overall satisfaction.
9
had to wait for an hour for a booked room. waiting time is too long. overall is nice.
Nahlásit hodnocení
Miroslav A. Páry Australia, 22. října 2015
Deevana

Room, Quite Location, Swimming Pool
7,3
Great loved our time there
Nahlásit hodnocení
Dusht D. Páry India, 3. října 2015
It was a great experience

Location, Connectivity and Courteous staff
9,7
We had a wonderful time
Nahlásit hodnocení
Ya H. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 25. září 2015
good place

good service~nice swiming pool~good place
8,7
Perfect!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Interiér hoteluDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VchodDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkolíDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkolíDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ZahradaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkolíDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ZahradaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VyhlídkaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VyhlídkaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VybaveníDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazénDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HřištěDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HřištěDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestauraceDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestauraceDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestauraceDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Obchod s kávou / kavárnaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Obchod s kávou / kavárnaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestauraceDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestauraceDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Obchod s kávou / kavárnaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LázněDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LázněDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LázněDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VybaveníDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkolíDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04