Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Delta Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Delta Hotel Hong Kong - Vyhlídka Delta Hotel Hong Kong - Vyhlídka Delta Hotel Hong Kong - Lobby Delta Hotel Hong Kong - Vchod Delta Hotel Hong Kong - Recepce Delta Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Delta Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Delta Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Delta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 18
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1365 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (1365)
Seřazeno podle:
Sim K. Jednotlivci Malaysia, 25. července 2015
Budget pirce for a comfortable stay

Clean room, reasonable price in HK, easy access to eateries and shopping malls
7,3
It was a nice stay with Delta Hotel, reception on the 16th floor and room at 13th floor. Rooms are clean and AC worked well. Would definitely recommend and looking forward to my upcoming stay.
Nahlásit hodnocení
John C. Obchodní cestující Ireland, 21. července 2015
Delta

Location ,Price, staff
8,7
comfortable,relaxing and convenient
Nahlásit hodnocení
Sharath S. Rodiny se staršími dětmi India, 19. července 2015
Value for money at heart of city

Location, Access to any part of the city, Friendly staff
7,7
Nahlásit hodnocení
John C. Obchodní cestující Ireland, 13. července 2015
Delta

Staff Location Price
8,3
Cleans and comfortable.
Nahlásit hodnocení
Koh T. Jednotlivci Singapore, 30. června 2015
fight for what u paid for

convenlocationient location. small single room means u can reach almost everything from your bed. toilet bowl is washed automatically so long as u shower everyday.
8
It was a pleasant stay, even though my room was just opposite the common toilet n u can hear people using it. It does not bother me since I am out most of the time. Initially I was given another room on 13th floor which belongs to Ashoka Hotel. It was dirty. Like the airlines, apparently they also practise code sharing. They told me all their rooms on 16th floor were full. But I could not accept that as a valid reason because I paid for my entire stay in full more than 2 weeks in advance. And I chose this hotel against many other cheaper ones in the same building, all because of the reviews that say cleanliness is better here. In the end I got what I paid for (a room in delta itself), even though I still had to wipe off a thick layer of dust on top of the safe n sweep the floor (which became dirty after I wiped the safe) myself. But at least the attached bathroom is clean. The staff did house keeping everyday throughout my stay. Most of them r helpful.
Nahlásit hodnocení
Nelly M. Jednotlivci Indonesia, 22. června 2015
nice place and clean

located in the center of shopping area
7
nice and satisfied
Nahlásit hodnocení
Stefano A. Jednotlivci Italy, 15. června 2015
Dodgy place

Location, price
4,7
Really cheap place but if you can avoid this building full of dodgy people and really dirty. I would rather spend more money and not come back to this place!
Nahlásit hodnocení
Leilani F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. května 2015
worst hostel so far in hkg

everything you need is available in the location of the hotel
2
Not recommended for travellers
Nahlásit hodnocení
Jessica J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. dubna 2015
good

staff are friendly
7,3
just enough. money wise. .
Nahlásit hodnocení
Alana D. Páry Australia, 10. dubna 2015
You get what you pay for

location, price, convenience
5
We ended up staying at the Ashoka Hotel because Delta hadnt booked us properly, we didnt really care though we just wanted our room. So we didnt get the original room requested. The hotel was very small but it was very clean and tidy, they swept and cleaned our rooms and gave fresh towels every day which was great. The shower was a little weird but I didnt mind too much. The main problem with staying in the Chungking mansions was the pack of indian men out the front that hassle and hound you every time you leave or come back to the hotel trying to sell you illegal bags and watches. I was very annoyed by this!! I will stay in a proper hotel next time for this reason.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Delta Hotel Hong KongDelta Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluDelta Hotel Hong Kong - VyhlídkaDelta Hotel Hong Kong - VyhlídkaDelta Hotel Hong Kong - LobbyDelta Hotel Hong Kong - VchodDelta Hotel Hong Kong - RecepceDelta Hotel Hong Kong - Interiér hoteluDelta Hotel Hong Kong - Interiér hoteluDelta Hotel Hong Kong - Interiér hoteluDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Interiér hoteluDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Blízká atrakceDelta Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiDelta Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiDelta Hotel Hong Kong - LobbyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - VyhlídkaDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - VybaveníDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Interiér hoteluDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - LobbyDelta Hotel Hong Kong - KoupelnaDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - RecepceDelta Hotel Hong Kong - RecepceDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyDelta Hotel Hong Kong - RecepceDelta Hotel Hong Kong - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02