Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Derag Livinghotel Konigin Luise (Derag Livinghotel Weißensee)

Parkstrasse 87, Weissensee, Berlín, Německo 13086

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 22 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,6
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (22)
Seřazeno podle:
Victor R. Jednotlivci Spain, 3. dubna 2016
Nice
5,7
One block froma beautiful lake. Every nice calm area of Berlin
Tomaz B. Páry Slovenia, 8. června 2015
Good location, fair value for the price

Location, comfort, food
9,3
Mwinsa M. Jednotlivci South Africa, 2. ledna 2015
Nice stay

Facilities, peacefulness, friendly staff
10
My stay was nice. The hotel is a bit far from the city center but easily reached with a tram
Richard F. Páry United Kingdom, 20. října 2013
Really relaxed, good-value hotel and helpful staff

Price, staff, cleanliness
8,7
Very good city-break hotel as long as you don't need to be in city centre. Kitchenette in room with Netto supermarket 150m away means simple self-catering is a possibility, eg. for breakfast. They even provided us with free bottled water and beer each day: how many hotels would be that generous? Balcony was a nice touch. Wifi worked fine; staff were friendly and helpful. Room and bathroom very comfortable. Our only criticism was that the air-conditioning didn't seem very effective (but the patio door could be tilted open and locked, so plenty of natural ventilation). Have rated food/dining a 4 but we didn't eat in the hotel; Agoda should provide a Not Applicable option for this field
Alfred C. Jednotlivci Australia, 11. září 2013
Value for money if you don't mind walking

Friendly staff, clean rooms, beautiful hotel
8,7
location could be an issue if using public transport as you have to walk a while. The instructions to the hotel on their website work very well so if you don't mind walking this hotel is perfect
Charles W. Jednotlivci France, 4. listopadu 2012
Modern, attractive, friendly

Comfortable, helpful staff, pleasant setting
8,7
Pleasant setting and attractive modern hotel with comfortable, well-equipped rooms. An easy tram ride to the centre of Berlin
Anna M. Páry Poland, 4. srpna 2015
przecietny hotel z niesympatyczna obsługą

lokalizacja, śniadanie, balkon
4,3
To była naszą drugą wizyta w hotelu. Pierwszy pobyt był bardzo udany, co wpłynęło na naszą decyzję. Niestety, tym razem serwis hotelowy był bardzo zły. Recepcjoniste był niegrzeczne, nie uwzględnił żadnej z moich prosc, które były ujęte podczas rezerwacji ( duże łóżko,wyższe piętra,balkon). W całym, dużym hotelu jest zaledwie kilka pokoi bez balkonu, hotel nie był w pełni obłożony i z tego powodu mam prawo przypuszczać że taka decyzją była podyktowana odczuwalna niechęcią recepcjoniste do Polaków. Poprosiłam o zmianę pokoju. Drugi pokój był nie w pełni przygotowany- brak przyborów toaletowych, kapci itp źle świadczą o zarządzaniu czterogwiazdkowym hotelem. Najgorszą sprawą okazała się nie działająca klimatyzacja. Przebywalismy w hotelu w czasie upałów. Centralną klimatyzacja po prostu nie działała. Panel sterowania to tylko atrapa. Temperatura w nocy to 27 stopni i brak jakiegokolwiek nawiewu. Złośliwy PAN recepcjoniste dał nam pokój od strony dosyć głośnej ulicy co uniemozliwialo otworzenie drzwi. Fatalną, nie przesłana noc na poduszce wielkości jaśka. Śniadanie w hotelu jest bardzo dobre,podobnie jak lokalizacja, ale za podobną cenę w Berlinie można znaleźć wiele lepszych hoteli. Napisała deklarację do hotelu a w odpowiedzi wytlumaczono mi, że klimatyzacja jest stara i od dawna nie naprawiania. Według hotelu mogłam przecież zmieniać pokój jeszcze kilka razy i całą noc poszukiwać lepszego. Arogancja i brak empatii. Nie polecam!
Anna M. Páry Poland, 8. dubna 2015
Czysty, wygodny hotel w spokojnej dzielnicy

dobre wyposażenie pokoju, miła obsługa, doskonałe śniadanie
10
Hotel jest bardzo czysty i dobrze wyposażony. Pokoje są przestronne i mają małe aneksy kuchenne. Nasz pokój miał mały balkon z widokiem na park. Wszystkie urządzenia: klimatyzacja, ciepła woda,mikrofalówka- działały poprawnie. Śniadanie było bardzo dobre. Polecam
Rolf K. Páry Germany, 12. října 2015
Ausgezeichnetes Hotel

Zimmer, Frühstück, Service
9
Kostenführung von Seiten des Hotels sehr fehlerhaft. Hätte 76,-€ weniger bezahlen können, wenn ich der Kostenaufstellung des Hotels gefolgt wäre. Bin aber eine ehrliche Haut und am Ende waren beide Parteien zufrieden.
Detlef J. Páry Germany, 8. října 2015
Toll

Große Zimmer, free Wifi, Getränke for free (Bier, Wasser)
8,3
1 z 1 hodnocení
Derag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Exteriér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - OkolíDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - RestauraceDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - OkolíDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - VchodDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - OkolíDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - VchodDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - HřištěDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Taneční sálDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - OkolíDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - OkolíDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - RestauraceDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - KoupelnaDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Prostory pro setkáváníDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Pokoj pro hostyDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Interiér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Exteriér hoteluDerag Livinghotel Konigin Luise Berlín - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01