nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diamond Park Inn Chiang Rai Resort

74/6 Moo18, Sun Pa Nard Road, T.Robwiang A.Muang, Centrum města, Čiang Rai, Thajsko 57000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Recepce Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Lobby Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Okolí Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Půdorysy Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Bazén Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Vila Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Vchod Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Lobby Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Interiér hotelu Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Okolí
Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Vchod Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Pokoj pro hosty Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Čiang Rai - Exteriér hotelu
Oblast: Centrum města Počet pokojů: 78
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 198 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,5
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (198)
Seřazeno podle:
Mr.Noranan S. Obchodní cestující Thailand, 30. března 2015
OK

room good
7,7
Good
Khon K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. února 2015
Near the night market

Near night market, hotel breakfast good and hotel staff is good
7,3
Feel good
Worawut L. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 31. ledna 2015
Good location near Night Market,Room clean and big

Good location,Good Room, Good Staff and Resenable price.
8
Roomis comfortable,big room,Clean and morning Breakfast are OK
Brad L. Páry United States of America, 5. ledna 2015
Mosquito breeding ground

Proxmity to town and the pool
5,7
The first room we were given was swarming with Mosquitos! There were also splattered mosquitos all over the wall...they quickly changed rooms for us which was great but they fumigated the next room so hardcore we could hardly breath. I realize this is a pay for what you get scenario but there are far better values in the surrounding area....we checked into a different hotel the following night and recommend you do the same unless you have a love for mosquitos or are in an asian tour group.
Chaiyarat C. Obchodní cestující Thailand, 4. ledna 2015
Quiet place but too expensive

Location swimming pool and breakfast good
6
Price too expensive should be THB 1,000
Garrick B. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 31. prosince 2014
Looked good, needs work

There was a pool
3,3
Not a lot we can say on the positive. We were given the wrong room from get go and had to argue to get the room we had actually paid for. No chairs on huge balcony or inside the room. Cold water showers only for the two nights we were there. After a lot of persistence they finally let us shower using a Luke warm hose from another room. We had our two and four year old daughters with us, they wanted to charge a lot for an extra pillow. There was definitely no service with a smile. The breakfast was..... Also keep in mind it is a 5 to 10 minute walk down a dirt track to get to the street.
Loh K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. prosince 2014
this hotel room big and clean

This hotel room big food good and clean
8
This hotel room very nice and Clean food good, This good for Family.
Loh K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. prosince 2014
Next trip i will stay this hotel again

The room is big clean and food is good
8
This hotel go to night not too far just walk 10 min and the hotel very goog
Loh K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. prosince 2014
Next trip i will stay this hotel again

This hotel room is big clean and good service
8
This hotel very good and go to night market just walk 10 min.
Chang K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 5. prosince 2014
will stay agian
9,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


AS-AGWEB-3C08