nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Diamond Suites & Residences Cebu - Pokoj pro hosty Diamond Suites & Residences Cebu - Lobby Diamond Suites & Residences Cebu - Restaurace Diamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkávání Diamond Suites & Residences Cebu - Pokoj pro hosty Diamond Suites & Residences Cebu - Lobby Diamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkávání Diamond Suites & Residences Cebu - Bazén Diamond Suites & Residences Cebu - Fitness prostory Diamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkávání Diamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkávání
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 102
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 317 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,7
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (317)
Seřazeno podle:
Lola V. Rodiny se staršími dětmi South Africa, 7. ledna 2015
Not sparkling it good

Pool, location and nice bed
8
One night but good value
Jacqueline R. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 6. ledna 2015
Good location

Friendly staff, easy check in. Was allowed to check in early. Only problem is the wifi. Has to log in every five min and sometimes the wifi is down
8
Comfortable and peaceful
Richard W. Páry Australia, 6. ledna 2015
Good location but needs better wifi and showers

Location, clean, tv
7,3
Was ok stay but wifi was consistently terrible and I needed it for work. I had to go to lobby to work which annoyed me. Also shower was average and water dribbled out. Staff weren't overly helpful either. Could be good hotel with a few minor changes
Darren I. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 5. ledna 2015
Nice quiet location but good to get round

Room size, clean, friendly staff
9,3
Very nice stay here, ideal to walk 5 minutes to the Ayala shopping mall for great food, room was with 2 double beds very big, nice friendly staff willing to help any time of the day. If I head back to cebu I know where I'll be staying, this one
Marco M. Jednotlivci Switzerland, 3. ledna 2015
Could be better

Location, location, staff
6,3
Excellent location, no other reasons to stay there. Lobby area is fine, but the rooms, especially the bath room, should improve. Wireless internet is terrible. The worst part is the architecture: many rooms don't have windows to the outside, but only to the next wall or the very dark courtyard
Lorraine T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. ledna 2015
just so so

location, location, location
6,3
it was just okay the swimming pool is not that big and the breakfast buffet dont have much choices.
Maria T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. prosince 2014
best deal

location, friendly staff, comfortable beds =)
9,7
Steve M. Jednotlivci United States of America, 28. prosince 2014
Fantastic highly recommend this hotel

The friendly staff good customer service
8,3
Minki C. Rodiny se staršími dětmi South Korea, 18. prosince 2014
4star? No! 2star!

1. position
8,3
Ligaya U. Páry Philippines, 24. listopadu 2014
its okay

clean, near the city
7,7
it was okay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Diamond Suites & Residences CebuDiamond Suites & Residences Cebu - Pokoj pro hostyDiamond Suites & Residences Cebu - LobbyDiamond Suites & Residences Cebu - RestauraceDiamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkáváníDiamond Suites & Residences Cebu - Pokoj pro hostyDiamond Suites & Residences Cebu - LobbyDiamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkáváníDiamond Suites & Residences Cebu - BazénDiamond Suites & Residences Cebu - Fitness prostoryDiamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkáváníDiamond Suites & Residences Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C03