Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Diplomat Hotel Cebu City - Interiér hotelu Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1083 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,8
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1083)
Seřazeno podle:
Connie N. Obchodní cestující Philippines, 23. srpna 2015
Heart of the City

Accomodation, Staff and Location
8,3
Comfortable and at the heart of the city, so it is easier to ride taxi and jeepneys to get around the city
Nahlásit hodnocení
Joey M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. srpna 2015
Evaluation

Great n hospitable staff
8,3
Need the 2 up to 4th flr.7th floor was kind of not very clean n there seem like some questionable women
Nahlásit hodnocení
Kumarravalli P. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2015
Value for money

Clean and tidy
9,7
Its was just nice.
Nahlásit hodnocení
Lea A. Skupiny Philippines, 15. srpna 2015
Poor service

Location is accessible to the restaurants and the shopping center.
5,3
Nahlásit hodnocení
Melchora M. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 2. srpna 2015
Close to Fuenty

Walking distance to Robinsons
5,7
Awful! Yes it is cheap & walking distance to Robinsons department store, but the Hotel Diplomat is very run down and dirty! The towels are the same colours of the bathroom mat and its smells of cigarettes.The Air conditioned are old and very noisy at night that we struggled to sleep,that we end up moving to another room but still the same.We have stayed in Diplomat Hotel so many times before but this is the very last time.I'd rather pay extra money and be comfortable. Staffed are always friendly though.
Nahlásit hodnocení
Scott H. Obchodní cestující United States of America, 9. července 2015
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Nahlásit hodnocení
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 13. června 2015
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Nahlásit hodnocení
Ramin F. Jednotlivci United Kingdom, 7. června 2015
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Nahlásit hodnocení
Shenalyn W. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. června 2015
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Nahlásit hodnocení
Marissa B. Obchodní cestující Philippines, 17. května 2015
.

.
6,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Interiér hoteluDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05