Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Diplomat Hotel Cebu City - Interiér hotelu Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1076 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,8
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1076)
Seřazeno podle:
Scott H. Obchodní cestující United States of America, 9. července 2015
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Nahlásit hodnocení
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 13. června 2015
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Nahlásit hodnocení
Ramin F. Jednotlivci United Kingdom, 7. června 2015
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Nahlásit hodnocení
Shenalyn W. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. června 2015
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Nahlásit hodnocení
Marissa B. Obchodní cestující Philippines, 17. května 2015
.

.
6,7
Nahlásit hodnocení
David E. Páry United States of America, 14. května 2015
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
Nahlásit hodnocení
George A. Obchodní cestující United States of America, 14. května 2015
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Nahlásit hodnocení
Lawrence H. Páry United Kingdom, 8. května 2015
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
Nahlásit hodnocení
David E. Jednotlivci United States of America, 8. května 2015
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Nahlásit hodnocení
Vijay R. Jednotlivci India, 2. května 2015
Good

Staff
7
Good
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Interiér hoteluDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06