Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Diplomat Hotel Cebu - Interiér hotelu Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1075 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,8
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1075)
Seřazeno podle:
Patrick G. Obchodní cestující United Kingdom, 13. června 2015
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Ramin F. Jednotlivci United Kingdom, 7. června 2015
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Shenalyn W. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. června 2015
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Marissa B. Obchodní cestující Philippines, 17. května 2015
.

.
6,7
David E. Páry United States of America, 14. května 2015
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
George A. Obchodní cestující United States of America, 14. května 2015
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Lawrence H. Páry United Kingdom, 8. května 2015
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
David E. Jednotlivci United States of America, 8. května 2015
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Vijay R. Jednotlivci India, 2. května 2015
Good

Staff
7
Good
Ranjit H. Jednotlivci United Kingdom, 29. dubna 2015
tired & old

cheap, location, not too far to amenities
3,7
My stay was not happy. Bad wi-fi internet. leaking toilet, not clean

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Diplomat Hotel CebuDiplomat Hotel Cebu - Interiér hoteluDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08