Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Diplomat Hotel Cebu - Interiér hotelu Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Diplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Diplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1068 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,8
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1068)
Seřazeno podle:
Marissa B. Obchodní cestující Philippines, 17. května 2015
.

.
6,7
David E. Páry United States of America, 14. května 2015
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
George A. Obchodní cestující United States of America, 14. května 2015
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Lawrence H. Páry United Kingdom, 8. května 2015
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
David E. Jednotlivci United States of America, 8. května 2015
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Vijay R. Jednotlivci India, 2. května 2015
Good

Staff
7
Good
Ranjit H. Jednotlivci United Kingdom, 29. dubna 2015
tired & old

cheap, location, not too far to amenities
3,7
My stay was not happy. Bad wi-fi internet. leaking toilet, not clean
Miracle J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. dubna 2015
Very Accomodating Staff, affordable price

Accommodating and helpful Staff, Descent accommodation at an Affordable price
9
I used to work in a 5 Star Hotel abroad as Housekeeper and sad to say if I rate the place I can only give 3/5 when it comes to cleanliness NOT because the housekeeper doesn't do their job well but because the facilities are old and needs to be replaced. Shower, Sink and Toilet Bowl needs to be replaced or be cleaned thoroughly. Above all I find the place very relaxing, accommodating and very helpful crew, clean and descent place for a family. The location is near the Hospital and Mall. I highly recommend this to my filipino friends and foreigners that may visit Cebu. Just wanna say thanks to all the staffs of front desk and restaurant (who let us borrow their plates) we really appreciate your help and hospitality especially to the housekeepers who did a very good job. - guest 421 & 428
Lawrence H. Páry United Kingdom, 23. dubna 2015
Great Value

PRICE, STAFF, LOCATION
8,3
This is certainly not the Marriott, but the rooms are clean, comfortable and the staff are extremely helpful, making this hotel the best value in Cebu
Philip D. Páry Australia, 17. dubna 2015
Short Stay

Location, price, open 24 hours
5,7
Just ok, room was not as good as expected, low water pressure. Needs an overall badly

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Diplomat Hotel CebuDiplomat Hotel Cebu - Interiér hoteluDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDiplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníDiplomat Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06