nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Město Mandaue, Cebu, Filipíny 6014 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Taneční sál Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Taneční sál Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Dohera Hotel Cebu - Restaurace Dohera Hotel Cebu - Restaurace Dohera Hotel Cebu - Lobby
Dohera Hotel Cebu - Pub/lounge Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Fitness prostory Dohera Hotel Cebu - Recepce Dohera Hotel Cebu - Exteriér hotelu Dohera Hotel Cebu - Bazén Dohera Hotel Cebu - Bazén Dohera Hotel Cebu - Restaurace Dohera Hotel Cebu - Vchod Dohera Hotel Cebu - Pub/lounge Dohera Hotel Cebu - Okolí Dohera Hotel Cebu - Interiér hotelu
Oblast: Město Mandaue Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 152 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,3
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (152)
Seřazeno podle:
Wooyeon S. Jednotlivci South Korea, 16. srpna 2014
good food, clean&large room, except location

good food, clean room condition, kind staff.
6,7
generally satisfied, except location. nothing to sightseeing around hotel and dangerous street near. only stay in hotel that's good.
Ramon J. Obchodní cestující Philippines, 17. července 2014
Nice Hotel with nearest proximity to airport

Great Breakfast, Great Room Size and very clean surroundings
10
I would like to commend the staff of Dohera for keeping the hotel pristine and clean. I so love my experience in the hotel I can't wait to come back to Mandaue. Thanks!!!
Mary M. Obchodní cestující Philippines, 11. července 2014
Good Location

Good Location, near to airport, & accessible to cebu
8
good
Kenneth H. Páry United States of America, 3. července 2014
Dohera, good choice in Mandaue

Rooms are clean, modern, comfortable
8
Very clean,modern. Located in Mandaue, a short taxi ride to any where traffic allowing.
Richard V. Páry Canada, 28. června 2014
Was pleasant stay at hotel

Very friendly staff, Good food, Clean room
8
Had a great stay at Dohera Hotel will be back again soon.
Winfred L. Jednotlivci United States of America, 20. června 2014
Large, clean room with swimming pool in quiet area

Clean room, friendly staff, swimming pool
8,3
Lailah A. Jednotlivci Philippines, 31. května 2014
It was great!

Good staff, nice breakfast and good location!
8
The hotel is nice, good location, friendly staff and have a nice breakfast. I would love to visit again.
Jingle L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. května 2014
Relaxing and Comfortable

Big room and bed.
9,3
We enjoyed our stay in this hotel except that we were not able to access their Wifi because it won't reach to 3rd floor where we stayed.
Ricardo P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 15. května 2014
Good clean hotel. For the price, this is a bargain

Location. Size of the room. Price.
8
Will stay here again next time I'll visit Cebu. Huge room for the price.
Medardo M. Obchodní cestující Philippines, 28. dubna 2014
Better value for your money.

Beautiful rooms, quiet and reasonable rates.
8
Dohera offers a nice place to return to after a long business day.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Taneční sálDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Taneční sálDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - RestauraceDohera Hotel Cebu - RestauraceDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Pub/loungeDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Fitness prostoryDohera Hotel Cebu - RecepceDohera Hotel Cebu - Exteriér hoteluDohera Hotel Cebu - BazénDohera Hotel Cebu - BazénDohera Hotel Cebu - RestauraceDohera Hotel Cebu - VchodDohera Hotel Cebu - Pub/loungeDohera Hotel Cebu - OkolíDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - Fitness prostoryDohera Hotel Cebu - KoupelnaDohera Hotel Cebu - KoupelnaDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - Pub/loungeDohera Hotel Cebu - Exteriér hoteluDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - Interiér hoteluDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - BazénDohera Hotel Cebu - BazénDohera Hotel Cebu - KoupelnaDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - VchodDohera Hotel Cebu - Noční klubDohera Hotel Cebu - Noční klubDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hostyDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A06