Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao City, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Lobby Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Recepce Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Bazén Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Zahrada Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Vyhlídka
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty
Oblast: Ecoland Počet pokojů: 19

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 467 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,3
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (467)
Seřazeno podle:
Madonna G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. ledna 2016
Worth every penny!

Great location, great staff and very clean
8,7
Nahlásit hodnocení
Horst I. Jednotlivci Germany, 17. ledna 2016
Frequent visitor

pool, location, rooms
10
Allways very good
Nahlásit hodnocení
Karl T. Páry United States of America, 25. prosince 2015
Quality hotel at a good location

Strong AC, great pool, community kitchen
9
I have stayed here several times. I am a repeat customer and have stayed in several different rooms there. This says a lot about the goodness of the hotel. The owners are kind caring people. Once while eating in the common areas, they offered me Durian fruit after making sure that the fruit they had was not offensive in odor to me or my friend. Also, The staff are quick to remedy any situation, although some of the rooms did not have working internet and their efforts did not correct this. One of their wireless routers needs replacing or repair. They have several for different areas of the hotel that work fine. And the common areas all have working internet. AC is strong, shower gets hot water, staff are very helpful in many ways, rooms are clean and comfortable. The pool area is the hotels strongest asset, as I am a daily swimmer and can do laps in it. The common kitchen area allows one to cook for oneself which I find extremely useful too. I would recommend this hotel to anyone staying in Davao who desires a good swimming pool.
Nahlásit hodnocení
Annie S. Páry Sweden, 24. prosince 2015
fantastic

relaxing
9,3
The location are really good very relaxing the room are cleane we are very satisfied with my husband, perfect place to relax I like the ambiance👌👍👍👍
Nahlásit hodnocení
Jeremiah O. Páry Philippines, 21. prosince 2015
Recommended

Friendly Customer service, Natural Environment, Clean swimming pool
8,7
We stayed for 4 days here. The Apartelle is close to everything, Although they don't cook food, but there is a provision if you want to prepare one for yourself. However there are many eatery and mall very close to buy food but if not staff will help out. Very clean environment, cool and enjoyable. We would recommend this apartelle to others.
Nahlásit hodnocení
Morell B. Páry United States of America, 21. prosince 2015
Repeat satisfaction

Staff. Pool, Value
9,3
This was stay number five for us- We found it a great place to relax and enjoy activities in the area. Always great and welcoming.
Nahlásit hodnocení
Arvin A. Jednotlivci Philippines, 16. prosince 2015
A home to remember

Location, security, friendliness of staff
10
Great
Nahlásit hodnocení
Michael E. Obchodní cestující Germany, 15. prosince 2015
Boutique Hotel in Matina/Davao

Friendly staff, good location, nice rooms
8,7
It was one of our many stays in this hotel in Davao. The staff was as usual very friendly and accommodating. The location near to the NCCC mall and Matina Town Square is very appealing. It takes only 10 minutes by cab going to town. In short, a good hotel at fair price for a pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Lee M. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 15. prosince 2015
clean,friendly value for money

pool,staff, safe for my son to play outside
8,7
family and me have been here a few times now love it every-time...immaculate pool,close to mall,safe,friendly staff.clean. even though they don't do food,u do have a kitchen u can use.
Nahlásit hodnocení
Gemma V. Rodiny se staršími dětmi Netherlands, 13. prosince 2015
clean accommodation

clean, roomy and friendly staff
8,3
good stay but need more access to the city.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao CityDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - RecepceDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - BazénDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - ZahradaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - VyhlídkaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - ZahradaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - VyhlídkaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - OkolíDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - BazénDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05