Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Lobby Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Recepce Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Bazén Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hotelu Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Zahrada Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Vyhlídka
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Zahrada Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty
Oblast: Ecoland Počet pokojů: 19
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 395 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,2
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (395)
Seřazeno podle:
Omar M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. května 2015
Great and great value for money

within Downtown, near MTS where Davao nightlife happens and value for money
8,7
Great, the staff was accommodating and value for money.
Jamal S. Páry Jordan, 12. května 2015
clean affordable hotel

cleanliness, staff performance, and nice pool
8
My stay at Domicille Lorenzo Apartelle was enjoyble, the room had good space, the comfort room was good and the shower has good power. The room was cleaned every day and linen and towels changed when requested. The pool was great, big and deep enough, for a dip and for a swim; and later to sit for a chat and drink with a friend around the pool. I would recommend this hotel to my friends and will come again if I visit Davao.
Rodney K. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. května 2015
Great Stay

Pools and Quiet
8
Kids having so much in the pool. I prefer to stay again in our next vacation.
Alex J. Rodiny s malými dětmi South Africa, 22. dubna 2015
value for money and conveveniet

staff attitude very welcoming and willing to help all the time.Clealiness and they chnaged the linen all the time.Very convenient to shopping and means of transport.
8,3
A pleasurable experience and comfort and always book there for all my vacations.My family has been there 3times this year.Will be there in July for annual holidays.
Mylin B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. dubna 2015
Homy

location, garden and pool
9,3
great! love the pool and the garden. The room a bit small but still enjoyed the accessibility.
Luisito M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2015
ok

ok
10
ok
Morell B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 13. dubna 2015
Very good family friendly hotel

staff, pool, facility
9,3
This was our 4th stay at this very good hotel. Not disappointed! The facilities are very good and the staff is excellent.
Christopher R. Páry United States of America, 2. dubna 2015
We like Domicilio

Clean, Room size, Grounds
8,7
Consistently good
Grace M. Páry Philippines, 19. března 2015
Pleasant stay

Safe, clean, accessible
10
Exellent
Robert L. Jednotlivci United States of America, 14. března 2015
Paradise in Davao

Staff, ambiance, Staff
8
When i arrived atthe apartelle.. I was greeted with Great rejoicing.. as though I was family returning. I do enjoy the simple accomodations that the apartelle provides. Aside from that.. if the staff were ever to leave there, i would find it difficult to return.they ALL make me feel as though I was family ... and I even shared that with 2 of the owners.. about how great their staff is especially Gay, Ray, Renan and Miriam !!! I am not trying to exclude the day staff, but I did not get t interact with them as much as the afternoon/evening people.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Domicilio Lorenzo Apartelle DavaoDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - RecepceDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazénDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZahradaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VyhlídkaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZahradaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazénDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZahradaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hostyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VyhlídkaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - OkolíDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazénDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interiér hoteluDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06