nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kwun Tong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vchod Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazén Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Kwun Tong Počet pokojů: 361
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 798 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
6,6
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (798)
Seřazeno podle:
Peter R. Páry United Kingdom, 19. října 2014
Not too bad

Comfortable bed,bathroom facilities,cleanliness
6,7
It was ok. Room was slightly on the small side but as we were sightseeing we didn't spend much time in it. It's only a 10 minute walk from the MTR and an ATM shopping centre . Staff very pleasant and helpful. Food in the restaurant was good.Not sure we would stay there again as it's in an industrial area and as it was booked by family in Hong Kong we didn't have any choice.
Tomaz V. Páry Slovenia, 18. října 2014
fantastic room, upgraded to suite

very nice design, spacious top floor suite, nice gym and pool
7,7
Swee M. Obchodní cestující Malaysia, 17. října 2014
Business trip to Hong Kong

location, value for money, good services
7,7
Loke Y. Páry Singapore, 10. října 2014
ONE OF THE BEST HOTEL IN HONG KONG

1) CLEAN AND PLEASANT TO STAY IN. 2) EFFICIENCY AND POLITE STAFFS 3) GOOD LOCATION.
9,7
I enjoy my 6 day stay in this hotel. The check-in and out is fast and every staffs there is polite and helpful when you got problems moving around in hong kong. They too offer free wifi and even free call back to your hometown. I sure to stay there again if I'm go to hk.
Leong V. Obchodní cestující Malaysia, 5. října 2014
good enough

comfortable, friendly, and convenient
8,7
Is very convenient for me and i can go everywhere from the hotel. But near by that area mostly light factory a bit less restaurants and convenient stall. Others will be good enough.
Yong W. Páry Hong Kong, 1. října 2014
Good location and near apm shopping mall

Good location and near apm shopping mall
8,3
Good location and near apm shopping mall
Leong V. Jednotlivci Malaysia, 28. září 2014
small but comfortable

friendly staff, comfortable room and nice location
9,3
I like the place because is quiet and safe. Although it at the center of light industrial area. And very convenient, and have few restaurant near by the hotel. MTR just 2 streets away from the hotel and beside the MTR have two shopping malls. This area is not like mongkok that crowded. Is a quiet and peaceful location.
Cheung K. Páry Hong Kong, 26. září 2014
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

good
9,7
Sherri L. Jednotlivci Singapore, 19. září 2014
clean room but expensive

clean, staff and quiet
6,7
rooms are clean, staff are polite and friendly. But price is too expensive
Monica N. Jednotlivci Canada, 18. září 2014
Lovely 4 stars hotel

Good breakfast, modern room, great facilities
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VchodDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazénDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3A02