nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon Východ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vchod Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazén Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Kowloon Východ Počet pokojů: 361
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 828 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
6,6
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (828)
Seřazeno podle:
Kenneth K. Páry Hong Kong, 16. listopadu 2014
Nice staff and services

- Staff services
7
Kah W. Obchodní cestující Singapore, 13. listopadu 2014
A short visit

Clean, comfortable and convenient
8,7
I was on a working trip and it is walking distance, just 10mins to the office. Just Great.
Robert W. Jednotlivci Australia, 10. listopadu 2014
Clean tidy exelent staff staff go out of there way

Staff clean good location
9,3
Merriam Q. Obchodní cestující Philippines, 4. listopadu 2014
Highly recommended!

Accessibility to MTR and shopping mall
8,7
I stayed for 3 nights at the Dorsett and overall, it was a great experience. The staff at the front desk were very accommodating upon check-in. The room was very clean and well maintained, with very efficient housekeeping staff. I'd love to come back to this hotel on my next trip to HK.
Patricia X. Páry Singapore, 3. listopadu 2014
Value for money

Cleanliness, Good customer service, Convenient shuttle bus service
8,7
Yong W. Páry Hong Kong, 2. listopadu 2014
Nearby by Kwun Tong MTR

Nearby by Kwun Tong MTR
8,7
Meng H. Jednotlivci United States of America, 2. listopadu 2014
dorsett in kwun tong

staff, comfort of the room and decent facilities
8
Tay L. Obchodní cestující Singapore, 28. října 2014
quality. and comfort

room is comfortable and I got a free upgrade. there are good local eateries too
9
Good experience and staff were friendly
Yow H. Páry Malaysia, 26. října 2014
Pefect stay

Comfortable stay,friendly staff, value for money
7,3
Everything is perfect especially was being upgraded to a bigger room. The only thing is the location of the hotel is not so perfect which doesn't have much choice on food and the MTR was about 10 minutes walk away. Luckily there's shuttle bus but need to follow their timetable. No doubt i would return and stay back there again due to their good service too!
Peter R. Páry United Kingdom, 19. října 2014
Not too bad

Comfortable bed,bathroom facilities,cleanliness
6,7
It was ok. Room was slightly on the small side but as we were sightseeing we didn't spend much time in it. It's only a 10 minute walk from the MTR and an ATM shopping centre . Staff very pleasant and helpful. Food in the restaurant was good.Not sure we would stay there again as it's in an industrial area and as it was booked by family in Hong Kong we didn't have any choice.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VchodDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazénDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B08