Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon Východ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazén Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vchod Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazén
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreační zařízení Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vybavení Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Kowloon Východ Počet pokojů: 361
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 989 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (989)
Seřazeno podle:
Ricky K. Jednotlivci Singapore, 29. června 2015
Pleasent experience at Dorsett HK

24 hour gym, seaview, welcoming staffs
8,3
Very good experience
Liana D. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Beng T. Obchodní cestující Singapore, 25. června 2015
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9,3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Boon K. Obchodní cestující Singapore, 25. června 2015
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5,7
Value for money
Mayank K. Páry India, 24. června 2015
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9,3
Excellent staff and prompt services...
Liana D. Obchodní cestující Indonesia, 16. června 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8,3
nice and pleasant
Chloe L. Obchodní cestující Singapore, 29. května 2015
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Wan C. Obchodní cestující Singapore, 28. května 2015
My stay on 27 & 28 May 2015

Pleasant and friendly staff, close proximity with the office and very efficient housekeeping.
9,3
I would like to express my sincere gratitude to the honest housekeeping staff for returning some foreign notes in which I have accidentally dropped in the room. Please keep up the good work!
Man L. Obchodní cestující Hong Kong, 24. května 2015
A trendy and comfortable hotel

Furniture, Location, Cleaness
9,3
Nice staff, clean room, small lobby, good location
Chew P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. května 2015
Good

Room very clean, staff is very nice
9
We feel very nice. Especially the room Note; The food we did not try

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazénDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VchodDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazénDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreační zařízeníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6C08