nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2892 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (2892)
Seřazeno podle:
Joseph O. Páry Philippines, 19. září 2014
Comfortable

Comfortable bed
7
Jeffrey L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. září 2014
beautiful hotel!

location, cleaniness and smart phone service
10
fantastic! the price is good. location is good. only thing is that the size of the room is rather small.
Brendalene T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 17. září 2014
Helpful service staff

1) Service staff 2) Handy 3G phone which allows you to make free local calls and to Singapore 3) Shuttle Bus to a few places of attractions.
8
No complaints here ;)
Wai K. Páry Singapore, 17. září 2014
Wonderful and helpful staff

Staff are very helpful and cheerful
8
Good
Kar H. Skupiny Malaysia, 16. září 2014
excellent location , value for money

easy to access public transport, good location and friendly staff
7
Sachin G. Obchodní cestující Singapore, 16. září 2014
Convenient Location

Clean Room, Good Location, Helpful Staff
8
The hotel was very accommodating - I requested for an early check-in as I arrived in the morning and they were able to assist me, allowing me to check-in at 10am. The hotel also provided in every room a smartphone with a local number which acts as a wifi hotspot! This was excellent as there was loads of travel/tourist information on the device. I did have an issue with the hotel's policy of requesting for a deposit when the concierge loaned an umbrella to me because of the rain. I was asked to place a HKD$50 deposit for the umbrella! This was very odd as I am a guest staying in the hotel! Other than that, everything was great!
Elin C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 15. září 2014
great hotel!

great hotel layout, friendly and helpful staff and the free handphone that was provided
9,3
my family and i had an extremely enjoyable stay! upon arrival,the staff was very friendly and helpful in explaining about things about the hotel. The hotel room wasn't extremely spacious but it was really cosy! The best part is that each room comes with a free handphone that the guests can use. The phone has unlimited 4G hotspot that we can bring out and connect to for internet, free calls to 5 different countries and we can search about different things that we can do in HK! It was extremely helpful :) the hotel also provides a shuttle bus to different hotspots in HK :) highly recommending the suite room if you are looking for a great experience at this hotel!
Li Y. Skupiny Singapore, 15. září 2014
dorsett mongkok review

portable 3g mobile phone for wifi, discreet shower area, cupboard area
8,3
good
Lee P. Obchodní cestující Singapore, 14. září 2014
Good service

Good helpful staff, near olympic mtr, wifi
9
Overall was very good for 2 night stay. Safe place. Near to olympic mtr but u must find your way when u first arrive. Macdonalds is opposite roaf and many good food opposite and behind hotel. Staff performance was awesome. Very helpful with directions and luggages. Will stay again the next trip to Hong Kong. Hotel has free wifi in room and lobby. Shuttle bus service to mongkok and kowloon
Hui L. Skupiny Singapore, 12. září 2014
Dorsett Mongkok

Phone, location, price
8
Enjoyable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B01