nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3240 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (3240)
Seřazeno podle:
Kong A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 24. února 2015
Install key card access in the lift for secure

Free smart phone to use, shuttle bus and free wifi
6,7
Norhafiz A. Obchodní cestující Malaysia, 19. února 2015
Clean & comfortable. Not so great location

Affordable, Clean and Comfortable
7,3
Location is about 10 mins walking distance from Mongkok MTR station. Nearby hotel got McD, 7-11 and some small cafes.
Tick S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 17. února 2015
good

clean, staff are good
8
Overall is good, room is small
Yan T. Skupiny Hong Kong, 15. února 2015
It is a fairly new hotel

New, Near City Center and lots of food nearby
8
Good.
Benedict U. Páry Philippines, 15. února 2015
Hotel near the heart of Mongkok

Pocket Wifi, Location, Surroundings
7,7
Murali C. Páry United States of America, 15. února 2015
Small rooms not super clean

price
6
Room was extremely small. Hot water takes 15 minutes to come up to the room.
Emily L. Páry Singapore, 13. února 2015
Awesome conveniently located hotel

Location, bed, view
8,3
Very comfortable, provided us with a wifi enabled phone, very help
Ongsiaco M. Páry Philippines, 12. února 2015
Value for money

location, free wi-fi, free shuttle bus
8
Fantastic.
Tan H. Páry Malaysia, 11. února 2015
Good Location, Service, facilities

Good Location, Convenient, comfortable
7,7
This is my third time to stay in this hotel. This hotel is very clean, comfortable and convenient. This time the hotel provide a free handphone with internet for us to use and also can call back Malaysia without paying any single cent. For next trip I will still stay at this hotel again.
Glenda J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. února 2015
Very good location and clean room

location, free shuttle, cleanliness
7
Our stay was very good. Hotel location was very good, but still have shuttle services that's a big help for us tourist not get lost or get a hard time going back to the hotel. We were given a mobile phone for our own use while staying there which is a plus, truly awesome! Internet connection was good though it becomes slow at times but still good. Room that we got was a family room good for 4pax. I was just wondering if it is really 42sqm as described on the web as I thought it is smaller than 42sqm. Staff were ok but would be a plus if they will learn how to smile.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C08