Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurz Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3517 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (3517)
Seřazeno podle:
Yee L. Páry Malaysia, 31. srpna 2015
Value for Money

Comfortable, Convenience & Clean
8
It was my returned stay this round and im happy with the standard maintained as my 1st stay last year. Keep up the good work!
Nahlásit hodnocení
Tan S. Jednotlivci Malaysia, 30. srpna 2015
Pleasant Stay

Cleanliness, comfortable & value for money
7
Overall a great stay in this hotel. As usual room is a small but the layout is good, it doesn't make you feel compact. The hotel provided a handy phone that works as mobile network and we not only can make any local calls yet also overseas calls to selected countries without any charges. The hotel also provides shuttle bus every an hour to Mongkok, Tsim Sha Tsui and Hong Kong station as the nearest MTR to the hotel is Olympic station and need a walking distance. But it is convenient if u want to travel to Birg Buddha and Disney Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Stefanie T. Páry Indonesia, 30. srpna 2015
very nice stay

location, food and hotel staff
10
its was very good, its my 3rd time and i will check in again this December. staffs was very nice coz we arrived early and we reached hotel around 10am. and the lady allow us to check in.
Nahlásit hodnocení
Idly A. Páry Singapore, 29. srpna 2015
Dorsett Hotel

The location,shuttle bus and of course handy phone.
10
It was great.The staff were friendly and helpful.The manager Michael was wonderful in arranging my wife birthday cake.Love it!
Nahlásit hodnocení
Joanna A. Jednotlivci Singapore, 28. srpna 2015
Worthy

Cleanliness, warm shower, comfortable bed
8,3
It was good, except that there were days when the staff came in although we had switched on the "do not disturb" button while we were out of the hotel
Nahlásit hodnocení
Lim W. Páry Singapore, 27. srpna 2015
A cozy stay with helpful staff

Convenient, Comfortable, Friendly staff
8
No negative comments throughout my 6D5N with them. Definitely will be one of the stay options to consider if to travel to HK again in future.
Nahlásit hodnocení
Lim W. Páry Singapore, 26. srpna 2015
Cozy and comfy stay

Convenient, Comfortable, Friendly staff
8
It was a nice stay with them over my 6D5N vacation to HK. Definitely will consider Dorsett again if to travel to HK again in future.
Nahlásit hodnocení
Kathina A. Páry Hong Kong, 25. srpna 2015
good

not bad. comfortable. accessable.
8
Nahlásit hodnocení
Joanne C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. srpna 2015
Staff helpful and friendly, rooms are clean

Rooms comfort, good location and staff are friendly
9,7
Excellent ! Will definately visit again. Family room awesome ! Free 4G Mobile during our stay.
Nahlásit hodnocení
Joanne C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. srpna 2015
Good family room with huge bath room.

Good location, free shuttle bus, good staff and free 4G mobile for travellers. We will stay in this hotel again and would recommend to my relatives.
9,7
Rooms were clean and staff are good and helpful. We enjoyed our stay in Dorsette Mongkok HK. No regret in booking this hotel.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurzDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02