nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2968 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (2968)
Seřazeno podle:
Wai P. Páry Malaysia, 28. října 2014
Perfect stay

transport, staff, and cleanliness
9,3
It was extremely perfect staying in Dorsett Mongkok and a wonderful experience. Definitely worth the stay!
Jean T. Páry Singapore, 27. října 2014
Handy phone for wifi, shuttle bus to mongkok

Handy phone for wifi, shuttle bus to mongkok/Kowloon in town check in, clean rooms
8
Lim A. Páry Singapore, 26. října 2014
Free smart phone

location was good, nearby shops, free calls back to singapore and location services
8
Ang H. Páry Singapore, 25. října 2014
Noisy corridor, uncomfortable pillow
5,3
I stayed for 4 nights and every morning, my Boyf and I were disturbed by kids screaming around the corridor and vacuum sound by the house keeping. They should at least have soundproof doors. Pillow is very umfortable too. Room and bathroom is small, not to my expectation. Hotel is far from MTR. We bought the Disney tickets from the hotel and get to know that it is not anywhere cheaper.
Katrina K. Skupiny Singapore, 25. října 2014
good experience

free shuttle bus, near food centre, helpful staff
7,3
Roslyn C. Jednotlivci Australia, 25. října 2014
Rooms are quite small and the all glass shower not

Service. Curtsy bus breakfast
8,3
Pleasent
Ong C. Páry Malaysia, 25. října 2014
Dorsett Mongkok Hong Kong

clean, location easy to find, comfortable
7
Yzanne L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 24. října 2014
Nice location

Location, staff, environment
7,3
Very Convenient, staff is helpful n friendly. Nice environment.
Siaw P. Obchodní cestující Singapore, 24. října 2014
Good hotel services

Good services, new and provide cellphone for free local call, and few oversea call
7,3
We have a very happy and nice stay in this hotel. Hotel provide us a cellphone with free local call, and when i call back Singapore also free. During our stay we feel like home. Location to Mongkok MRT a bit not that convenient, but hotel provide free shuttle bus services. I will still choose this hotel for my leisure and business stay.
Taweesuk T. Obchodní cestující Thailand, 23. října 2014
Hotel location is very convinence

location, staff, clean
9
i will go next time. very good location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C07