Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurz Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3418 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (3418)
Seřazeno podle:
Jason L. Páry Singapore, 2. července 2015
good choice

comfortable room that is not too small, good service, and the free data and international calls mobile phone that was provided.
8
Excellent
Raymond D. Rodiny s malými dětmi United States of America, 2. července 2015
Good

Free shuttle
6,3
Ok
Stephen O. Jednotlivci Malaysia, 1. července 2015
I will be back, Dorsett Mongkok !

cleanliness , comfortable & friendly staffs,
8,3
Nice and comfortable stay with friendly staffs
Saral C. Páry Thailand, 30. června 2015
Good Hotel

Great service , nice room ,including free local mobile...
8,7
Great service with nice room ,including free local mobile...location is a bit far from mongkok
Celina Z. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 30. června 2015
Nice, clean, friendly and helpful staffs

Good location. Friendly & helpful staffs. Clean rooms.
8,7
The hotel staffs were very friendly amd helpful. And were very accommodating at our requests. My mom like the hotel and we will definitely stay here again when we visit hong kong in the near future!
Low Y. Páry Singapore, 29. června 2015
Value for money

Free shuttle bus, free phone and comfort
8
Satisfied with my stay and will stay in Dorsett again. The free shuttle was particularly useful.
Jacelyn E. Páry Singapore, 29. června 2015
My Second time staying here

Staff//location//cleanliness
9,3
My stayed here was very enjoyable. I love the location, its quite to MTR station. it very convenient when we are hungry in the night, as the MacDonald is just downstairs and there is even a 7-11 or we need any daily things. Would definitely come back here and stay again.
Loke L. Páry Malaysia, 29. června 2015
Pleasant stay in Dorsett

Handy smart phone with portable data. Friendly staff and superb room service. Shuttle bus provided to/from MTR station with hygiene and above standard bus condition.
7,3
great and definitely will come back in future, if visiting HK again
Supamon W. Páry Thailand, 29. června 2015
Nice clean hotel

Clean room, clean bathroom, and nice hotel
9
I'm happy I made the right choice in choosing Dorsett Mongkok. The room's clean, the bed comfortable, and bathroom quite cute. Hotel lobby smelled very nice. Can improve on breakfast.
Vivian S. Jednotlivci Malaysia, 27. června 2015
Room clean but location not so convenient

Nice environment, friendly staff, good service
5,7
So far so good, outside hotel was a taxi station but taxi in HK is really exp, train is about 10mins, station Olympic is quite not convenient cause have to change to other line if going to Mongkok or Jordan

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurzDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A07