Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartmá Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurz Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okolí Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Vybavení Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restaurace Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Koupelna Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 285
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3471 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (3471)
Seřazeno podle:
Ellie C. Jednotlivci United Kingdom, 1. srpna 2015
small rooms but great hotel

unlimited wifi even outside the hotel. Free shuttle bus from hotel to number places in Hong Kong. Concierge desk helping with trips and doing trip packages.
8,3
Nahlásit hodnocení
Chong L. Skupiny Malaysia, 30. července 2015
Small Hotel

the staff were very friendly and helpful, there is shuttle bus to many places and the hotel is located near convenience store
7,7
The hotel was comfortable but the toilet is very small.
Nahlásit hodnocení
Wee L. Páry Singapore, 29. července 2015
Nice stay

Free shuttle bus..
9,3
Good
Nahlásit hodnocení
Daryl C. Skupiny Singapore, 26. července 2015
Simplistic

Fuss Free checkin, concierge was helpful, room was not too small
8,7
Nahlásit hodnocení
Kim S. Páry Australia, 26. července 2015
A week in Hong Kong

location,quietness,internet
10
We stayed for 7 nights and were very happy with the room.The internet was fantastic especially using the their mobile as a hotspot which you could take with you when out and about.Lots of hot water in the shower. The room is small but quite adequate for a couple.We would stay there again.
Nahlásit hodnocení
Paul G. Páry Norway, 25. července 2015
We would stay here again

Price, location, staff
6,7
The room was small but well designed & had everything we needed. The MRT stations of Olympic & Mongkok weren't close but were walkable - there is a free hotel bus service which we didn't find out about until the last day. Hong Kong is quite an expensive destination so the Dorsett Mongkok represented good value for money.
Nahlásit hodnocení
Amy Y. Páry Singapore, 24. července 2015
Staying at Dorsett

Cosy, clean, comfortable
9,3
Nahlásit hodnocení
Lucky L. Páry Singapore, 23. července 2015
Overall the stay is okay

Location, bus shuttle service and good staff service
5,7
Overall the stay is okay. As we are first time in Hong Kong and it was raining during our 3 days of stay, when asked where or what shall we do, hotel staff can give suggestion so that we don't that our trip is a waste. Thanks for their advice. Good job.
Nahlásit hodnocení
Sheena S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. července 2015
location wise

location, wifi and no smoking quiet room
8,7
pretty good but it will be better if someone assisted getting our luggage on the taxi after checked out. Its raining back then. but its no big deal. Over all. We enjoyed the stay and the hotel shuttle bus was very convenient.
Nahlásit hodnocení
Masayuki O. Páry Singapore, 21. července 2015
No frills

Complimentary phone, shuttle service, friendly staff
7,7
It was generally a pleasant one, but some areas such as shuttle bus size and frequency, as well as stops, can be improved. Service by staff was excellent, and the room was clean and cosy.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmáDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Golfový kurzDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkolíDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - VybaveníDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestauraceDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KoupelnaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05