Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Soul, Jižní Korea (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Koupelna Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Bufet Doulos Hotel Soul - Bufet Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Vybavení
Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Restaurace Doulos Hotel Soul - Lobby Doulos Hotel Soul - Lobby Doulos Hotel Soul - Interiér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu
Oblast: Jongro / Insadong Počet pokojů: 45
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 1975 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,5
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (1975)
Seřazeno podle:
Lindsay B. Páry United Kingdom, 28. května 2015
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Kathy T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. května 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Kathy T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. května 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Dorothy L. Páry United States of America, 8. května 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Zalvika S. Páry Indonesia, 6. května 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Quin G. Obchodní cestující United States of America, 28. dubna 2015
excellent value

price, service, location
9,3
Hyejin H. Páry South Korea, 24. dubna 2015
Easy to go anywhere, good service !

Good location, good service, reasonable price
8,3
The room was really tiny and old but the service was great and location aswell! Good overall!
재윤 한. Páry South Korea, 20. dubna 2015
It was so great to have stayed in the hotel for

Convenience, cleanness, and hospitalitiy
8
Tak W. Páry Australia, 17. dubna 2015
Nice stay

Clean, convenient and helpful staff
9,7
Andilim M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. dubna 2015
Good location

Good location, staf helpfull, good breakfast
6,7
Near with station and bus stop also near insadong market

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Doulos Hotel SoulDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - KoupelnaDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - BufetDoulos Hotel Soul - BufetDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - RestauraceDoulos Hotel Soul - LobbyDoulos Hotel Soul - LobbyDoulos Hotel Soul - Interiér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A05