Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Soul, Jižní Korea (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Pokoj pro hosty Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Koupelna Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Bufet Doulos Hotel Soul - Bufet Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Vybavení
Doulos Hotel Soul - Vybavení Doulos Hotel Soul - Restaurace Doulos Hotel Soul - Lobby Doulos Hotel Soul - Lobby Doulos Hotel Soul - Interiér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu Doulos Hotel Soul - Exteriér hotelu
Oblast: Jongro / Insadong Počet pokojů: 45
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 2002 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,5
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2002)
Seřazeno podle:
Rishi M. Páry Canada, 16. srpna 2015
Great 3 night stay!

Excellent location, great room, helpful staff
9,3
The location is excellent. Walking distance to Myeongdong, Insadong, cafes, subway lines. The free breakfast wasn't that great, but it does the job if you get there early enough.
Nahlásit hodnocení
Grace K. Páry United States of America, 3. srpna 2015
Great place

Location, breakfast, clean
9,3
I always stay here when in Seoul. It is located near 4 subway lines and it is close to everything. The breakfast is good and the rooms are clean. A little small but that is Seoul. It is a great place for the price.
Nahlásit hodnocení
Gaela G. Jednotlivci United Kingdom, 27. června 2015
repeat stay

Location - transport, sights and local colour, friendly staff,
8,7
vert enjoyable
Nahlásit hodnocení
Lindsay B. Páry United Kingdom, 28. května 2015
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Nahlásit hodnocení
Kathy T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. května 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Nahlásit hodnocení
Kathy T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. května 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Nahlásit hodnocení
Lindsay B. Obchodní cestující United Kingdom, 15. května 2015
Great value in Jongno

Very helpfull staff, Nice breakfast and good location.
8,7
Nahlásit hodnocení
Dorothy L. Páry United States of America, 8. května 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Zalvika S. Páry Indonesia, 6. května 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Nahlásit hodnocení
Gookeun C. Páry South Korea, 2. května 2015
Nice location

Location.
9
It was nice. But not special
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Doulos Hotel SoulDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - Pokoj pro hostyDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - KoupelnaDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - BufetDoulos Hotel Soul - BufetDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - VybaveníDoulos Hotel Soul - RestauraceDoulos Hotel Soul - LobbyDoulos Hotel Soul - LobbyDoulos Hotel Soul - Interiér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hoteluDoulos Hotel Soul - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06