nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filipíny 1223 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vchod Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vchod Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Dusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Dusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Dusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vybavení Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreační zařízení Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreační zařízení Dusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vybavení
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Bazén Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fitness prostory Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lázně Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lázně Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lázně Dusit Thani Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace
Oblast: Makati Počet pokojů: 538
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 3832 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,0
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (3832)
Seřazeno podle:
Josef S. Páry Czech Republic, 15. ledna 2014
Příjemný hotel - dobrý poměr cena / výkon

Snídaně, ležení u bazénu, blízko nákupních center
8
Docela příjemná 5ti hvězda v centru Makati, i když vybavením pokojů připomíná spíše 4 hvězdu. Ale moc dobré snídaně.
Galvin T. Rodiny s malými dětmi Australia, 21. ledna 2015
Location, servie

Location, service
10
Peter D. Obchodní cestující United Kingdom, 20. ledna 2015
it was very good

loction and the thai restaurant
5,7
I am very sorry I have to give a not so good review have been to the dusit many times found it to be a very good hotel but not sure what happened tis time they were doing some contraction work and the noise was so loud we were on the 14th floor it seemed the work was being done on the next floor up
Jailani A. Páry Singapore, 18. ledna 2015
Pleasant stay at dusit

the smiles of the people
8
Dia F. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 16. ledna 2015
Friendly and Attentive Staff, Perfect Location

Great Staff, Location, Comfort
10
Get club access if possible. Club amenities were lovely. Our flight was not until midnight but we were able to use the club while we waited to depart. Staff very friendly. Malls just across the street. Lots of nearby restaurants in waking distance.
Jerry D. Obchodní cestující United Kingdom, 15. ledna 2015
Great stay great business hotel and great location

Location. Value for money. Service.
9,3
Just prefect for my needs. I shall stay there again.
Marinah A. Obchodní cestující Singapore, 13. ledna 2015
Good for business travellers

Good location, value for money, clean
9
Location is very centralised, clean, friendly staff
Kee J. Obchodní cestující Singapore, 9. ledna 2015
Printing Service

Location and service
7,3
Hi, The overall stay in Dusit was pleasant. But I was very suprise when your hotel charge 100 peso = US$2.50 for printing 1 page of document. It is very normal for the hotel to provide free printing services for the guests or at a reasonable pricing. Normally in Singpaore, printing of colored page is less than US$0.50-US$1.00.Just a feedback. Thank you
Daryl J. Páry Australia, 9. ledna 2015
One night stay

Location,room cleaness and price
9,7
Awesome Would recommend to friends
Hiroyuki F. Obchodní cestující Japan, 9. ledna 2015
Good location

Good location, and good staff. I also like breakfast there.
7,3
I wanted to try massage there, but it seems full everyday after 9pm. So I couldn't try.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - VchodDusit Thani Manila Hotel Manila - VchodDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníDusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostyDusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostyDusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostyDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - VybaveníDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreační zařízeníDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreační zařízeníDusit Thani Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostyDusit Thani Manila Hotel Manila - VybaveníDusit Thani Manila Hotel Manila - BazénDusit Thani Manila Hotel Manila - Fitness prostoryDusit Thani Manila Hotel Manila - LázněDusit Thani Manila Hotel Manila - LázněDusit Thani Manila Hotel Manila - LázněDusit Thani Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníDusit Thani Manila Hotel Manila - RestauraceDusit Thani Manila Hotel Manila - RestauraceDusit Thani Manila Hotel Manila - RestauraceDusit Thani Manila Hotel Manila - RestauraceDusit Thani Manila Hotel Manila - RestauraceDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurace


AS-AGWEB-3A05