nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

East Asia Hotel

Rua da Madeira No 1A, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

East Asia Hotel Macao - Vchod East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Lobby East Asia Hotel Macao - Recepce East Asia Hotel Macao - Koupelna East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Koupelna East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Vyhlídka East Asia Hotel Macao - Lobby East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty
East Asia Hotel Macao - Vyhlídka East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty East Asia Hotel Macao - Interiér hotelu East Asia Hotel Macao - Koupelna East Asia Hotel Macao - Jídlo a nápoje East Asia Hotel Macao - Koupelna East Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 686 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,0
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (686)
Seřazeno podle:
Michal H. Jednotlivci Israel, 11. prosince 2014
exellent hotel!!

1. the stuff were really very very nice. and tryed to help whenever they could. though they dont speak English. 2. i really enjoyed the tub. 3. the location was great. 10 mins bus driving to macau tow
9,3
Jenny L. Rodiny se staršími dětmi Australia, 8. prosince 2014
decent stay

location, cleanliness
8,3
Lam H. Páry Malaysia, 5. prosince 2014
strategic location, but no free shutter bus

comfortable
7,7
Nice
Kamonrut T. Jednotlivci Thailand, 5. prosince 2014
In room smell of cigarette smoke all night.

Locations
4
Too bad, i can't sleep and too headache because cigarette smoke odor. While i request no-smoking room. bad things for me in Macau.
Delia T. Páry Philippines, 26. listopadu 2014
Fair enough

location and a few considerate front desk staff
6,7
so-so but good enough to let agoda know of our no-show leaving me only 1 day charges. typical chinese treatment to Filipinos - LESS CARE!
Fernando I. Skupiny Philippines, 23. listopadu 2014
Best Location

Location - Clean Hotel - Staff
8
Overall is good, hotel maybe old but still good and clean and best of all situated in tourist destination 5-10 minute walk. The surrounding gives you the experience of real Macau. Local restaurants that serves classic Macanese dish. Staff very helpful-
Kristine A. Skupiny Malaysia, 23. listopadu 2014
good trip

location - walking distance to tourist spots. Room - clean and comfy. Food - alot of street food and local delicacies.
7,3
pleasant.
Jeff G. Jednotlivci United States of America, 16. listopadu 2014
Rock hard beds.

Location decent
4,3
Camille B. Skupiny Philippines, 16. listopadu 2014
For Budget Travelers

Comfortable, Good value, clean
7,3
The hotel was good for a short stay. The location is ok although the hotel is not easy to spot on.
Khemjira R. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 24. října 2014
Happy to stay

Clean room, good staff, good location
9
All think we're good but no water for drink and no refrigerator.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

East Asia Hotel MacaoEast Asia Hotel Macao - VchodEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - LobbyEast Asia Hotel Macao - RecepceEast Asia Hotel Macao - KoupelnaEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - KoupelnaEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - VyhlídkaEast Asia Hotel Macao - LobbyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - VyhlídkaEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hostyEast Asia Hotel Macao - Interiér hoteluEast Asia Hotel Macao - KoupelnaEast Asia Hotel Macao - Jídlo a nápojeEast Asia Hotel Macao - KoupelnaEast Asia Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B02