Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

East Hotel

29 Taikoo Shing Road, North Point, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

East Hotel Hong Kong - Bazén East Hotel Hong Kong - Bazén East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Lobby East Hotel Hong Kong - Vybavení East Hotel Hong Kong - Fitness prostory East Hotel Hong Kong - Lobby East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Fitness prostory East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
East Hotel Hong Kong - Vybavení East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Koupelna East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: North Point Počet pokojů: 345
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 1020 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,3
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1020)
Seřazeno podle:
Jefferson H. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 26. července 2015
Excellent hotel - exceptional

Impeccable down to the finest details
9
have stayed here before when family visiting. East has always lived up to its expectation. Excellent hotel
Nahlásit hodnocení
Youyoen H. Obchodní cestující South Korea, 17. července 2015
Great hotel in Tak Koo Shing area

Hotel Condition, Location, Subway
9
There's new business area in Tai Koo and this hotel was perfect for that purpose. It only took 3~5 min by walk to the building that I had to visit. Hotel was really next to the subway sation and shopping center. Breakfast was always nice and fresh.
Nahlásit hodnocení
Rony P. Páry Netherlands, 6. července 2015
Great Eastern Hotel

Great location, better view, best service
10
I would stay here again and again
Nahlásit hodnocení
Karen C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 4. července 2015
nice hotel

clean, elegant, modern
9,3
Nahlásit hodnocení
Siew C. Jednotlivci Malaysia, 28. června 2015
Great

new clean n nice staff
9,7
Nahlásit hodnocení
Koji I. Obchodní cestující Japan, 27. června 2015
Very good hotel.

Location, Fasionable, Reasonable
8
Very nice
Nahlásit hodnocení
Ben M. Obchodní cestující Australia, 19. června 2015
Business Trip

Food, Room Cleanliness, Staff
9
Nahlásit hodnocení
Mark B. Obchodní cestující Australia, 19. června 2015
Mixed

Room, Bed, Food
8
The room was excellent, as was the food ... but the service in the dining area was a little frustrating. The staff had some odd control issues about where to seat you which got a little tired ... almost every table was always 'booked' yet after being seated elsewhere for another 2 or 3hrs our preferred tables were still vacant ... this happened 3 times during a one night stay ... weird ...
Nahlásit hodnocení
Rami G. Obchodní cestující United Kingdom, 9. června 2015
Fantastic business hotel

View, simplicity, modernness
8,3
Nahlásit hodnocení
Chay T. Jednotlivci Singapore, 26. května 2015
Awesome!

View, location, room
9,7
Everything was fantastic. There isn't much I could complain about. Except that after I checked out I wasn't able to connect to the wifi.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

East Hotel Hong KongEast Hotel Hong Kong - BazénEast Hotel Hong Kong - BazénEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - LobbyEast Hotel Hong Kong - VybaveníEast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryEast Hotel Hong Kong - LobbyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Interiér hoteluEast Hotel Hong Kong - VybaveníEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - KoupelnaEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06