nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

East Hotel

29 Taikoo Shing Road, Island East, North Point, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Koupelna East Hotel Hong Kong - Interiér hotelu East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty East Hotel Hong Kong - Fitness prostory East Hotel Hong Kong - Fitness prostory East Hotel Hong Kong - Bazén East Hotel Hong Kong - Bazén East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu East Hotel Hong Kong - Lobby East Hotel Hong Kong - Lobby East Hotel Hong Kong - Pub/lounge East Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: North Point Počet pokojů: 345
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 830 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,2
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (830)
Seřazeno podle:
Kai W. Skupiny Hong Kong, 20. července 2014
Good

Good food, gym, and shopping
6
Sam I. Páry Macau, 5. července 2014
busy, but convenient

conventient, close to shopping center, quiet
9
Cynthia L. Skupiny Hong Kong, 30. června 2014
The stay was perfect and my kids are loving it

Staff, convenient located and spacious room
8
Absolutely perfect! East is my only choice whenever I visit HK.
Jessica K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 28. června 2014
a must visit

breakfast, bathroom, design/decor
9,7
Teo Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 27. června 2014
Nice Designed Hotel

Design, Ambience, Staff Friendliness
7,7
Stayed at EAST for 2 nights as was attending a business conference nearby. Liked what the Architect / Interior Designer had done with the hotel as I'm a Interior Designer myself. What I dislike was a lacking of inter-connecting rooms within the Hotel as it would be a bonus for Family with young kids. But I reckon EAST was designed to be a Business Hotel rather that a Family Hotel in mind.
Emanuel H. Obchodní cestující United States of America, 25. června 2014
Business Visit

Close to office Location
9
Wai C. Páry Hong Kong, 22. června 2014
convenient

clean & tidy, superior view, close to shopping mall
8,7
Yiu K. Páry Hong Kong, 15. června 2014
clean and relax

friendly, near MTR, clean
8,7
nice experience
Tracy O. Páry Malaysia, 2. června 2014
Great and Comfortable

Clean, Great location, Attentive staff
8
The hotel is centrally located, next to MTR station. Room is small and pricey with open concept bathroom
Tiffany L. Skupiny United Kingdom, 2. června 2014
Very satisfactory

Central, Wanchai, western district
8
Very good and wonderful. We both love it very much

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

East Hotel Hong KongEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - KoupelnaEast Hotel Hong Kong - Interiér hoteluEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryEast Hotel Hong Kong - Fitness prostoryEast Hotel Hong Kong - BazénEast Hotel Hong Kong - BazénEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluEast Hotel Hong Kong - LobbyEast Hotel Hong Kong - LobbyEast Hotel Hong Kong - Pub/loungeEast Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3B01