Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okolí Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Bufet Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazén Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 465
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4091 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4091)
Seřazeno podle:
Arriane M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. srpna 2015
comfortable hotel near nathan road

location, interior, space
9,7
Nahlásit hodnocení
Arriane M. Skupiny Philippines, 29. srpna 2015
near main road

location, space, cleanliness
9,7
we had a great time
Nahlásit hodnocení
Kevin R. Rodiny s malými dětmi Australia, 28. srpna 2015
Fantastic Hotel

Staff friendliness, room size
10
Nahlásit hodnocení
Steven M. Páry United States of America, 27. srpna 2015
HONG Kong

Bathroom. Shower. Internet.
8
2 nights
Nahlásit hodnocení
Hoi K. Obchodní cestující Hong Kong, 26. srpna 2015
Clean & good location

value for money and good location
7
Nahlásit hodnocení
Sok T. Obchodní cestující Malaysia, 25. srpna 2015
Good Location

Near to MRT. Good Location
6,3
Nahlásit hodnocení
Phi L. Obchodní cestující Vietnam, 25. srpna 2015
friendly like at home

Good Location, good Service and friendly Staff. We will Come back next Time.
9,3
Wonderfull. It s like My home.
Nahlásit hodnocení
Tadashi S. Obchodní cestující Japan, 23. srpna 2015
Fully booked

Good location
7,7
Although it was fully booked with a lot of travelers from various countries, but still well managed and maintained quiet and clean.
Nahlásit hodnocení
Greg Y. Obchodní cestující Australia, 21. srpna 2015
Good hotel, small room bad food

Clean, location, price
7
Very disappointed with the quality of the breakfast the food was cold poorly done. very disappointed was not able to get dinner in the hotel they sent me to the bar menu was poor. No room service
Nahlásit hodnocení
Pei J. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. srpna 2015
Improvement on staff public relations

location, value for money, average room size
5
I was a bit fustrated by one of the front desk executive's attitude, bad conversation skill and low manners in handling my reservation during my check-in at Eaton Hotel, i feel much embarrassment to recall my worst so called hospitality experience here but it's definately my last and only stay at Eaton Hotel. I do not wish to spoilt my holiday mood again and again by them. However, they do have a few that quite attentive and polite though. Depends on your luck...
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - BufetEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - BazénEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaEaton Hong Kong Hong Kong - ObchodyEaton Hong Kong Hong Kong - VybaveníEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - BazénEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakceEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakce


AS-AGWEB-3B04