nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okolí Eaton Hong Kong Hong Kong - Vchod Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepce Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Eaton Hong Kong Hong Kong - Bufet Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchody Eaton Hong Kong Hong Kong - Vybavení Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazén Eaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 465
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3766 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3766)
Seřazeno podle:
Bruce I. Páry Australia, 5. března 2015
We would definitely stay at the Eaton Hotel again

The best three things were the location, the staff, and the cleanliness
8,3
We have difficulty finding anything to complain about our stay at the Eaton. We were there for 8 nights and enjoyed every minute. The staff were friendly and helpful and the hotel is very convenient to the MTR (train transport) as it is exactly in the middle of two stations. It is a two block walk (just a few minutes) in either direction. It is also only about a 15 minute walk to the Kowloon ferry terminal so it was easy for us to get to our next destination which was Macau. We used nothing but MTR transport the whole time that we were in Hong Kong, even when we went to Disney Land. The hotel is also walking distance from two different night markets. All in all it was a great trip.
Manoj A. Obchodní cestující India, 4. března 2015
Excellent

Location Food Service
9
Excellent
Fonie C. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 28. února 2015
Eaton Hong Kong

Nice room, environment and good service!
9,7
Awesome
Sow Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. února 2015
Convenient to go around the city.

Convenient, clean and tidy. Staff are friendly and efficient
9
A pleasant stay.
Suat C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. února 2015
Enjoy

room was comfortable, staff very friendly and helpful, food is fresh and nice
7,7
I enjoy my stay in eaton. The room is clean and comfortable. The food at the restaurant called main street is fresh and delicious. But the choice of food there is less and easily out of stock. I think they should increase a few more choice for the express breakfast.
Shu L. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 20. února 2015
very good

clean and good location
9,3
Comfortable and efficient service
Ting K. Skupiny China, 19. února 2015
nice location

location, clean, friendly staff
6,7
The room is really not big but the location is very good coz near Nathan Road, just few steps. Also many transportation going to anywhere in hk, a busy area. Most of the staffs are friendly and the hotel is clean enough. Of course, restaurants are expensive as it is a 4 star hotel. I might stay in this hotel again if price is cheap.
Manoo M. Páry Thailand, 13. února 2015
friendly staff , good location and tiny room.

1.friendly staff 2.good location 3.tiny room.
8
Eaton hotel was the comfy hotel with the good location that close to the mtr. satff was relly friendly and the room was clean. all good.^^
Wei L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 11. února 2015
Good experience for my stay

Location, Value for Money and Good Service from Staffs
8,7
Raymond L. Obchodní cestující Hong Kong, 11. února 2015
-

-
6
-

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - VchodEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaEaton Hong Kong Hong Kong - BufetEaton Hong Kong Hong Kong - ObchodyEaton Hong Kong Hong Kong - VybaveníEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - BazénEaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - KoupelnaEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02