nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okolí Eaton Hong Kong Hong Kong - Vchod Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepce Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Eaton Hong Kong Hong Kong - Bufet Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchody Eaton Hong Kong Hong Kong - Vybavení Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazén Eaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 465
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3695 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3695)
Seřazeno podle:
Hon F. Páry Singapore, 26. ledna 2015
Eaton Reviews

cleanliness, hassle free and super fast wifi connection and easy to locate
8
Satisfactory. New and modern room provided.
Jonelle T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. ledna 2015
Nice hotel with great service

Nice elevator, nice customer service, nice rooms
8,3
Great...but beware that the hotel staff comes in with their cards to check on room housekeeping not knowing the guests are in the room after housekeeping is already done. Other than this...service is great...room is clean...location is 5mins walk from either side of mtr...yau ma tei or jordan...high floor given as requested...heater provided upon request too as room was too cold even when aircon was off.
James D. Páry United States of America, 25. ledna 2015
Good vale at Eaton

Location, value, service
9,3
Allan P. Páry United Kingdom, 24. ledna 2015
Good choice

Location comfortable bed and the club is recommended.
8,3
A very pleasant three day stay, the staff being mostly well trained and pleasant. We only had breakfasts here and a room service meal but they were of a good standard. My only slight criticism is that it was quite dark in the hotel and especially in our room, we would order better lighting. We would retun visit without hesitation.
Wai P. Obchodní cestující Malaysia, 22. ledna 2015
Strategic Location

Nice lcoation, staff is friendly, good cleanliness
8,3
Location is convinient , staff are very friendly . But the room a little bit small
Wayne L. Páry Australia, 18. ledna 2015
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Jinn H. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.
Ang T. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Pleasant Stay for all

location, cleanliness and staff service
9,7
I will visit here again when I come back next time
Jun X. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Nice and Good

Everything
8
Wei L. Skupiny Singapore, 15. ledna 2015
Good location and service

Location, service and room rate
9
Good but the pillow is too soft

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - VchodEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaEaton Hong Kong Hong Kong - BufetEaton Hong Kong Hong Kong - ObchodyEaton Hong Kong Hong Kong - VybaveníEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - BazénEaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - KoupelnaEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A08