nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okolí Eaton Hong Kong Hong Kong - Vchod Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepce Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurace Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Eaton Hong Kong Hong Kong - Bufet Eaton Hong Kong Hong Kong - Obchody Eaton Hong Kong Hong Kong - Vybavení Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazén Eaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Eaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 465
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3688 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3688)
Seřazeno podle:
Wayne L. Páry Australia, 18. ledna 2015
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Jinn H. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.
Ang T. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Pleasant Stay for all

location, cleanliness and staff service
9,7
I will visit here again when I come back next time
Jun X. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Nice and Good

Everything
8
Wei L. Skupiny Singapore, 15. ledna 2015
Good location and service

Location, service and room rate
9
Good but the pillow is too soft
Murat G. Obchodní cestující Turkey, 14. ledna 2015
ONE WORD CLOSE TO EVERYWHERE

Shoping clean and friendly
10
İt was so good
Kok T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. ledna 2015
Checking in delay

Outdoor lounge, proximity to food and supermarket & MTR
8,3
Our room was delayed presented to us, given the excuse that the previous tenant had paid for late check out. I was offered a different floor (as I had booked for 2 rooms to be on the same level), but we didn't want to separate our party. Eventually waited for over an hour for our room, which we thought should have been sorted out prior to our arrival at around 2+pm. my pregnant wife and kids (2 & 3.5 yo) were really tired from our flight. This should be improved! Overall, out stay was really pleasant.
Elizabeth T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 12. ledna 2015
Perfect location

Location, staff attitude and a birthday cake
9,3
While the bed was a little too hard and the pillow a little too soft, everything else about the hotel was perfect. The hotel is very conveniently located, staff was always very willing to help, and as requested, a birthday cake was provided :)
Colin H. Obchodní cestující United Kingdom, 12. ledna 2015
good business traveler hotel

location amenities staff
8,7
It is was pleasant. and the staff were good. rooms are nice. the modern rooms are a bit wierd.
Bee L. Skupiny Singapore, 11. ledna 2015
Pleasant stay

Friendly, polite & helpful staff
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkolíEaton Hong Kong Hong Kong - VchodEaton Hong Kong Hong Kong - RecepceEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - RestauraceEaton Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaEaton Hong Kong Hong Kong - BufetEaton Hong Kong Hong Kong - ObchodyEaton Hong Kong Hong Kong - VybaveníEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryEaton Hong Kong Hong Kong - BazénEaton Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Taneční sálEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyEaton Hong Kong Hong Kong - KoupelnaEaton Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A06