Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ecoland Suites

Tulip Drive corner Walnut Street, Ecoland, Davao City, Filipíny 8000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 63 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,4
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (63)
Seřazeno podle:
Nelson L. Jednotlivci Philippines, 21. srpna 2015
A budget-conscious stay hotel

Location, room comfort and cleanliness
7
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Nahlásit hodnocení
Ans V. Skupiny Belgium, 10. srpna 2015
Good value hotel

location, price, convenience
6,7
Nahlásit hodnocení
Geraldine P. Jednotlivci Philippines, 7. srpna 2015
Ecoland Suites

location, room rates and safety
7,7
Nahlásit hodnocení
Dennis A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. května 2015
Strategically located

near the mall, near the restos, and nice location
6,7
It was fun. It's very near the mall, just a walking distance only. Near
Nahlásit hodnocení
Jessie J. Páry Philippines, 17. dubna 2015
not so so so good

location, staff service and value of money
6,3
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Nahlásit hodnocení
Franz O. Páry Canada, 13. dubna 2015
small room, across from SM Mall

cheap, clean, near large mall
6
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Nahlásit hodnocení
Femia B. Obchodní cestující Philippines, 11. dubna 2015
The best

nice, clean and comfortable
10
nice, clean and comfortable
Nahlásit hodnocení
Femia B. Obchodní cestující Philippines, 6. dubna 2015
Nice

Nice
10
Nice
Nahlásit hodnocení
Brendan S. Obchodní cestující Australia, 22. března 2015
Don't stay Rooms not very good
2,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Femia B. Obchodní cestující Philippines, 21. března 2015
Nice

Nice cleand and comfortable
10
nice
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ecoland Suites Davao CityEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - LobbyEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Exteriér hoteluEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - LobbyEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Pokoj pro hostyEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - VchodEcoland Suites Davao City - VchodEcoland Suites Davao City - Interiér hoteluEcoland Suites Davao City - Interiér hoteluEcoland Suites Davao City - Interiér hoteluEcoland Suites Davao City - LobbyEcoland Suites Davao City - Prostory pro setkáváníEcoland Suites Davao City - VchodEcoland Suites Davao City - Prostory pro setkáváníEcoland Suites Davao City - Interiér hoteluEcoland Suites Davao City - Obchod s kávou / kavárnaEcoland Suites Davao City - RecepceEcoland Suites Davao City - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04