Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Pláž EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Restaurace EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí EGI Resort and Hotel Cebu - Interiér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Pokoj pro hosty EGI Resort and Hotel Cebu - Interiér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Interiér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Vyhlídka EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén
EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Vyhlídka EGI Resort and Hotel Cebu - Restaurace EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Lobby EGI Resort and Hotel Cebu - Pláž EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Restaurace EGI Resort and Hotel Cebu - Vyhlídka EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 433 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
6,8
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (433)
Seřazeno podle:
Lubos A. Jednotlivci Slovakia, 9. března 2011
mili personal

zadne
5
hotel vypada, ze njlepsi leta ma za sebou, snidane slaba, bazen spinavy, plaz zadna, ponuka v internetu yla velice lkava, ale neodpovidala skutecnosti, nic z toho co bylo inzerovano m nebylo. byli jsme velice sklamani, museli jsme chodit do ineho hotelu, aby jsme se mohli koupat v mori, samozrejme za dalsi poplatek. Do hotelu EGI niky vice npijdme.
Mary A. Páry Philippines, 30. června 2015
relaxing

relaxing, quite, clean
8
nice place to relax with family... can enjoy in pool and beach
Petrus P. Obchodní cestující Philippines, 24. června 2015
Value for money hotel

staff, beach, price
7
Catherine K. Páry Canada, 12. června 2015
didn't know what to expect.

the pool slide, the staff, the location
7
It was a good location, lots of friendly locals and helpful. Things to see in the area, convenient. Pool and back was nice. Lots of roaches of all sizes in the room, with biting bugs. Not so clean bathroom, little to no hot water, outdated applances. Overall livable hotel, nice to spend the nights, but not so nice to enjoy just the amenities.
Philip P. Páry Philippines, 12. června 2015
Good room and nice pools.

Breakfast, Stay, Pool
8
I like it.
Gautam A. Jednotlivci India, 26. května 2015
Room which did not have airconditioner working pro

1)Room size is big. ,it's clean But Bathroom is tiny .(2) the breakfast buffet is quite ok
4,3
I arrived at the EGI resort and had to keep changing my room (3 time). Because the darn window airconditioners were either too noisy or the filter was completely choked and the staff did not want to clean it as it's not there duty .the pool and beach are dirty and not like the photos nor is there bar existing The beach is a joke. It's slime and dirty water. . The swimming pool doesn't look like it's been cleaned for a week . And u step outside of the hotel. And turn left towards the Metro supermarket. There are quite a number of food stores and returants .from cheap to expensive. For korean and japanese food This resort is quite crappy basically. Thought I will go sit by the pool and beach and relax and have a nice meal and drink. Instead. Sat I the lobby and had a club sandwich.
Min H. Páry South Korea, 25. května 2015
value for money

kind staff, nice ocean view, lots of swim pool
8,3
kind staff, nice ocean view, lots of swim pool everything was fine also, the location was nice i want to visit again soon
Robert J. Páry Australia, 18. května 2015
Pleasant

Location , staff , close to airport
6,7
Rafal P. Páry Poland, 16. května 2015
No WiFi. No ligt on roof swiming pool Bugs in room

price
4,7
Just ślepy and go away.
Rizalie A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. května 2015
My children favorite resort hotel

Safe children swimming pool, best staff & very clean.
9,3
Peace of mind... Our 3rd time but still kids want to go back in EGI.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hodnocení zákazníků - EGI Resort and Hotel, Cebu

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A04