nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

EGI Resort and Hotel Cebu - Recepce EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Pláž EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Restaurace EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 338 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,3
Poloha
6,6
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (338)
Seřazeno podle:
Lubos A. Jednotlivci Slovakia, 9. března 2011
mili personal

zadne
5
hotel vypada, ze njlepsi leta ma za sebou, snidane slaba, bazen spinavy, plaz zadna, ponuka v internetu yla velice lkava, ale neodpovidala skutecnosti, nic z toho co bylo inzerovano m nebylo. byli jsme velice sklamani, museli jsme chodit do ineho hotelu, aby jsme se mohli koupat v mori, samozrejme za dalsi poplatek. Do hotelu EGI niky vice npijdme.
Krian O. Skupiny Philippines, 24. srpna 2014
nice staff

room, pool, staff
7,7
It was good
Greg W. Jednotlivci Australia, 7. srpna 2014
Big improvement since last stay 12 months ago

location, relaxation, great staff
7
Big improvement this time around! The staff and hotel have improved vastly since I last stayed there. But when I went to the condos for a week, I was disappointed with leaking taps, no tv working, and chairs that were falling apart! Seriously if you want more travellers to stay in the condos money needs to be spent on making it more welcoming.
Rodiny s malými dětmi 20. července 2014
Great hotel for family and friends

Water sports available, great swimming pool and friendly staff..
10
My family and the kids was so enjoy during our stay in EGI Resort, we are looking forward to stay there again soon.
Lorena E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. července 2014
the best!

beautiful, friendly staff, happy cherished my memries with my daughter
8
The best experience for me and my daughter. Staff are very accomodating
Jocelyn I. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 5. července 2014
good

near beach,far from crowded place, solemn
7,3
Kaare F. Rodiny s malými dětmi Norway, 15. června 2014
Was fun and relaxing

Good Location, friendly staff, nice beach
6,7
It was all in all great, with a lot of water activities.
Terry C. Páry Australia, 8. června 2014
not happy, the air conditioner to small

clean great pools and view
5,7
Nice place but the lack of cool room spoiled our stay, the WiFi was not working.
Steven L. Páry Australia, 6. června 2014
Staff are good hotel is dated and basic but clean

The pool area it's good to relax The location Easy to get about from there But nothing to see in mactan
5,7
Was ok stayed there before food is ok breakfast is good view ( ocean room view ) is very good It's clean and there is other places to eat near buy
Archimedes V. Obchodní cestující Philippines, 13. května 2014
relaxing and stress free

quiet rooms, nice ocean view and near the airport
5,7
good, room is clean and the ocean view is great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

EGI Resort and Hotel CebuEGI Resort and Hotel Cebu - RecepceEGI Resort and Hotel Cebu - BazénEGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hoteluEGI Resort and Hotel Cebu - PlážEGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hoteluEGI Resort and Hotel Cebu - VybaveníEGI Resort and Hotel Cebu - RestauraceEGI Resort and Hotel Cebu - BazénEGI Resort and Hotel Cebu - VybaveníEGI Resort and Hotel Cebu - OkolíEGI Resort and Hotel Cebu - Okolí

Hodnocení zákazníků - EGI Resort and Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B08