nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

EGI Resort and Hotel Cebu - Recepce EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Pláž EGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hotelu EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Restaurace EGI Resort and Hotel Cebu - Bazén EGI Resort and Hotel Cebu - Vybavení EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí EGI Resort and Hotel Cebu - Okolí
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 326 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,3
Poloha
6,6
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (326)
Seřazeno podle:
Lubos A. Jednotlivci Slovakia, 9. března 2011
mili personal

zadne
5
hotel vypada, ze njlepsi leta ma za sebou, snidane slaba, bazen spinavy, plaz zadna, ponuka v internetu yla velice lkava, ale neodpovidala skutecnosti, nic z toho co bylo inzerovano m nebylo. byli jsme velice sklamani, museli jsme chodit do ineho hotelu, aby jsme se mohli koupat v mori, samozrejme za dalsi poplatek. Do hotelu EGI niky vice npijdme.
Rodiny s malými dětmi 20. července 2014
Great hotel for family and friends

Water sports available, great swimming pool and friendly staff..
10
My family and the kids was so enjoy during our stay in EGI Resort, we are looking forward to stay there again soon.
Lorena E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. července 2014
the best!

beautiful, friendly staff, happy cherished my memries with my daughter
8
The best experience for me and my daughter. Staff are very accomodating
Kaare F. Skupiny Norway, 15. června 2014
Was fun and relaxing

Good Location, friendly staff, nice beach
6,7
It was all in all great, with a lot of water activities.
Terry C. Páry Australia, 8. června 2014
not happy, the air conditioner to small

clean great pools and view
5,7
Nice place but the lack of cool room spoiled our stay, the WiFi was not working.
Steven L. Skupiny Australia, 6. června 2014
Staff are good hotel is dated and basic but clean

The pool area it's good to relax The location Easy to get about from there But nothing to see in mactan
5,7
Was ok stayed there before food is ok breakfast is good view ( ocean room view ) is very good It's clean and there is other places to eat near buy
Archimedes V. Obchodní cestující Philippines, 13. května 2014
relaxing and stress free

quiet rooms, nice ocean view and near the airport
5,7
good, room is clean and the ocean view is great
John H. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 1. května 2014
CHEAP AND CHEARFULL

close to were i wanted to be
8,7
cheap and chearfull
Stuart I. Jednotlivci Australia, 27. dubna 2014
This hotel is reasonable for the price

The setting is nice, having breakfast outdoors on the terrace was very relaxing and the wait staff were very attentive
6,7
My stay at this hotel was reasonably good, the hotel does need some maintenance but for the cost was excellent value. The staff were very helpful and friendly.
Hans B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. dubna 2014
nice pool..nice and big rooms, clean bathrooms

big rooms, clean bathrooms, nice pools
9
beach was small but ok...anyway, the kids enjoyed our stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

EGI Resort and Hotel CebuEGI Resort and Hotel Cebu - RecepceEGI Resort and Hotel Cebu - BazénEGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hoteluEGI Resort and Hotel Cebu - PlážEGI Resort and Hotel Cebu - Exteriér hoteluEGI Resort and Hotel Cebu - VybaveníEGI Resort and Hotel Cebu - RestauraceEGI Resort and Hotel Cebu - BazénEGI Resort and Hotel Cebu - VybaveníEGI Resort and Hotel Cebu - OkolíEGI Resort and Hotel Cebu - Okolí

Hodnocení zákazníků - EGI Resort and Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B02