Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Elmi Hotel Surabaya - Koupelna Elmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Elmi Hotel Surabaya - Pub/lounge Elmi Hotel Surabaya - Bufet Elmi Hotel Surabaya - Fitness prostory Elmi Hotel Surabaya - Fitness prostory Elmi Hotel Surabaya - Recepce Elmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Elmi Hotel Surabaya - Koupelna Elmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Elmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Elmi Hotel Surabaya - Obchodní centrum Elmi Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Elmi Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Elmi Hotel Surabaya - Obchody Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Apartmá Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Apartmá Elmi Hotel Surabaya - Fitness prostory
Poloha: Surabaya Centrum Počet pokojů: 140
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 182 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (182)
Ashok K. Obchodní cestující India, 15. dubna 2014
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 22. ledna 2014
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Obchodní cestující France, 16. ledna 2014
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Obchodní cestující Indonesia, 14. ledna 2014
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.
Tjandra S. Obchodní cestující Indonesia, 29. listopadu 2013
Old Hotel but Clean

It is an old hotel, but it is maintain properly, and located centrally. Don't miss the gamelan performance between 17.30 to 19.30.
7,3
It a pleasant hotel to stay, although it is an old hotel, the room is clean. But in the restaurant, you might be bother with some smokers.
Fahnia C. Obchodní cestující Indonesia, 8. listopadu 2013
old building, but still nice..

nice, old building, cozy
7
cozy, old hotel with nice service, i also use the gym in this hotel, hotel with green environment
Hany A. Obchodní cestující Indonesia, 11. října 2013
Good Location and Great Quality

Lovely Romm, Friendly Staff and Good breakfast
9
Aris I. Obchodní cestující Indonesia, 17. září 2013
just OK

have conference room
5,7
It just OK. Quite old hotel but OK. close to big mall Tunjungan Plaza. Dinner with good food live music, but i was just to tired to enjoy it. Nice staff and friendly. I had an event in the hotel, i think the conference room was too small and the voice of the next room was penetrated to our room.
Robert K. Jednotlivci United States of America, 10. července 2013
Older Hotel, but excellently maintained

Central Location, clean rooms, friendly staff
7
Stay was fine, overall good staff, 24 hour coffee shop that served beer during Rahmadan
David E. Skupiny United States of America, 10. července 2013
Good location, close to shopping

clean room comfortabel bed and good food
8,3
Stay was uneventful. Enjoyed the staff however, it was Ramadan so, not too much to do.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - Pub/loungeElmi Hotel Surabaya - BufetElmi Hotel Surabaya - Fitness prostoryElmi Hotel Surabaya - Fitness prostoryElmi Hotel Surabaya - RecepceElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - Obchodní centrumElmi Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaElmi Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaElmi Hotel Surabaya - ObchodyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - ApartmáElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - ApartmáElmi Hotel Surabaya - Fitness prostoryElmi Hotel Surabaya - RecepceElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - Fitness prostoryElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Fitness prostoryElmi Hotel Surabaya - RestauraceElmi Hotel Surabaya - ApartmáElmi Hotel Surabaya - ApartmáElmi Hotel Surabaya - Bazén


AS-AGWEB-3A02