Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 239 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,1
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (239)
Seřazeno podle:
Bambang R. Páry Indonesia, 3. dubna 2016
The Hotel is under renovation
5
because the hotel is still in renovation, some facilites and feature is not satisfying. There are no clearly sign guidance, sometime we lost, and go to the wrong direction. But the location is in central area, so its not hard to go other places
Nahlásit hodnocení
Hafizhah H. Obchodní cestující Indonesia, 12. února 2016
Value money ,,, good breakfast ,,,

There is bath tub fot 3 star hotel
7,3
Great ,,
Nahlásit hodnocení
Tiurma R. Obchodní cestující Indonesia, 24. listopadu 2015
clean

clean and kindly
6,7
i was confused to find the hotel, because name of this hotel not appear on road for new comer like me must be difficult to get. all things of inside room, mostly too old style but clean and air conditioner too cold. overall good and good location after get this hotel
Nahlásit hodnocení
Putu M. Páry United States of America, 20. listopadu 2015
Awsome place felt like home away from home

The staff and clenliness and the breakfastbuffet
10
Awsome stay willchoose over any other major hotels
Nahlásit hodnocení
Hafizhah H. Obchodní cestující Indonesia, 13. října 2015
Nice ,,, value money ,,

Value money ,,, good food ,, nice staff
7,3
Good
Nahlásit hodnocení
Vivi A. Páry Indonesia, 8. října 2015
I will come back again for next trip..

1. Good facilities, 2.comfort room, 3.good price
7,3
2days
Nahlásit hodnocení
Mohd S. Jednotlivci Malaysia, 18. září 2015
Comfortable,clean,beautiful

Old but beautiful with arrangemnt,clean,traditional deco but beautiful and briliant idea
8
Ok nice,comfortable But wifi signal at room - very poor All staff ok friendly but at cafe - less
Nahlásit hodnocení
Renganathan M. Jednotlivci Singapore, 26. srpna 2015
Pleasant Stay

Food, Location, Free Airport transfer
8,3
The staff were were friendly and helpful. The restaurant was open for 24 hours. It is value for money
Nahlásit hodnocení
Mun J. Jednotlivci Malaysia, 28. května 2015
Nice stay

Friendly staff, big room
6
Elmi Hotel is an old style hotel but it is quite well kept and clean. Room was big but insulation not great as I could hear the loud traffic outside. Friendly and helpful staff. Breakfast was fine. Not far from Plaza Tunjungan.
Nahlásit hodnocení
Stefanus S. Páry Indonesia, 21. května 2015
Classic Look with Warm Location

Durablity, Easy Cite, and Possible to find for Newcomers
7,3
Staying 1 Night as Transit Hotel.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Exteriér hoteluElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03