Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Koupelna Elmi Hotel Surabaya - Koupelna Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Koupelna Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Elmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Elmi Hotel Surabaya - Exteriér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 140
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 188 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (188)
Seřazeno podle:
Jbp S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. června 2014
good

clean, location, staff
8
good
Kusman Y. Skupiny Indonesia, 15. června 2014
Classic Hotel

Centrally located, clean room and classic
5,7
Dennis M. Páry United States of America, 27. dubna 2014
Efficient, pleasant.

I chose the hotel for the location. The room was nicely furnished, with lots of TV channels.
8
Very nice stay, efficient staff, pretty good breakfast buffet. The room had nice, tasteful furnishings and wall-length windows, with a view. Oddly, the bathroom seemed to have no electrical outlet, otherwise it was quite nice. I like the larger-screen TV with very many channels.
Ashok K. Obchodní cestující India, 15. dubna 2014
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 22. ledna 2014
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Obchodní cestující France, 16. ledna 2014
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Obchodní cestující Indonesia, 14. ledna 2014
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.
Tjandra S. Obchodní cestující Indonesia, 29. listopadu 2013
Old Hotel but Clean

It is an old hotel, but it is maintain properly, and located centrally. Don't miss the gamelan performance between 17.30 to 19.30.
7,3
It a pleasant hotel to stay, although it is an old hotel, the room is clean. But in the restaurant, you might be bother with some smokers.
Fahnia C. Obchodní cestující Indonesia, 8. listopadu 2013
old building, but still nice..

nice, old building, cozy
7
cozy, old hotel with nice service, i also use the gym in this hotel, hotel with green environment
Hany A. Obchodní cestující Indonesia, 11. října 2013
Good Location and Great Quality

Lovely Romm, Friendly Staff and Good breakfast
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - KoupelnaElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníElmi Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyElmi Hotel Surabaya - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B06