nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor (Happy Valley) Hotel

No.1 Wang Tak Street, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Koupelna Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Koupelna Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Vchod Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace
Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Recepce Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Lobby Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restaurace Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 150
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1407 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,2
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1407)
Seřazeno podle:
Tan N. Skupiny Hong Kong, 19. července 2014
Very pleasure stay at the hotel

Value for money, good locations and comfortable
4,7
Very good and I will recommend my friend. If I will stay at Emperor hotel if I have a chance to come again
Loi F. Jednotlivci Malaysia, 18. července 2014
Emperor (Happy Valley) Hotel
8
Good
Amal G. Skupiny India, 28. června 2014
Comfortable stay

Convenient location to Happy Valley tram terminus, causeway bay, central. Clean and tidy rooms. Good service.
8
We had a comfortable stay at Emperor (Happy Valley) Hotel
Bernarda B. Páry Australia, 26. června 2014
Ok, nice location in Happy Valley

the tram rides, the quiet, breakfast was pretty good
6,7
It was good for what we needed , which was access to a nearby hospital. The rooms are very small, beds hard (though they will provide mattress toppers, and the staff not particularly friendly. The location is nice, you can walk to the tram stop and get into town easily. The original booking was good value for money, but when we tried to extend they had more than doubled the price.
Pei Y. Páry Singapore, 25. června 2014
Cozy, value-for-money hotel tucked in Happy Valley

Close to city, close to Happy Valley tram station, away from madding cowd
8,3
Pleasant and cozy.
Annmon S. Jednotlivci Netherlands, 24. června 2014
Dirty and old, not worth the price.

Only the location is okay.
3,3
Edward G. Obchodní cestující United States of America, 14. června 2014
my favorite hotel.

everything
10
very good
Choi I. Skupiny Macau, 13. června 2014
The room was stink and the shower was very bad.

After complaining the stinky room, i can have another one but can't be on the same floor as my relatives.
6
I can only take the hotel shuttle bus to Times Square but can't take the shuttle bus back to the hotel.
Thomas M. Skupiny United States of America, 11. června 2014
Great value / price

Location Cost Great staff
8
Mark M. Páry United Kingdom, 10. června 2014
Confortable and convenient

Location, friendly, value
7,3
As usual, good.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong KongEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KoupelnaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KoupelnaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interiér hoteluEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - VchodEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RecepceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interiér hoteluEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - LobbyEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestauraceEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3A01