nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Prostory pro setkávání Emperor Hotel Macao - Lázně Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 10006 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (10006)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Timothy R. Páry United Kingdom, 13. dubna 2015
Nice renovated hotel

Location room facilities
8
Stay was satisfactory, very nice room and location. Attentative yet 'robotic' staff. Unnecessary disagreement with management which was swiftly resolved. Executive lounge is very bare bones and not at the standard I would expect, I've experienced much better from 4 star hotels such as Novotel. Bell boy did not appear to take our luggage but I personally wasn't too bothered.
Shek H. Páry Hong Kong, 6. dubna 2015
If you only care about the ROOM

Room, room, location
7,3
Then this hotel won't disappoint. Tacky exterior, entrance, lobby... But it will get better when you are at their corridor, and then be pleasantly surprised by the room. It has everything a room should and the generous complimentary bar is really a plus. I got the executive (newly refurbished room). Really comfy shower and bed. Just don't bother with the breakfast. It's really bad. Location is great, just next to Wynn, Starworld, Lisboa. But the neighborhood could be sketchy. Check out is stupid as there is a queue for it. Usually I just expect to drop my keys and be gone.
Carolyn A. Páry United States of America, 6. dubna 2015
Just barely OK

Clean room
5
I booked this room on 31/3 and I arrived there on 5/4. The staff claimed that they haven't received my booking . I waited there in the lony for 15 mins until they could confirm my booking.
Chantal S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. března 2015
staff needs to improve on english proficiency

location, value for money
7,7
Vutcharashat R. Páry Thailand, 30. března 2015
Price

Price Location services
6,3
Can't sleep. Bed bugs bite
Pattarawan P. Páry Thailand, 30. března 2015
Pattarawan

Location, Clean,
7
Luff-Yim S. Jednotlivci Hong Kong, 30. března 2015
good location and easy to walk to city center for

good location
8
reasonable, good location,easy transport
Kher S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. března 2015
Clean & friendly staff

Clean, friendly staff, comfortable
8
Fock H. Jednotlivci Reunion Island, 25. března 2015
marvelous

in Macao city, shuttle, comfortable
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Prostory pro setkáváníEmperor Hotel Macao - LázněEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02