nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Recepce Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 9461 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (9461)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Yong S. Páry Singapore, 30. srpna 2014
Great holiday !

Central. Room is excellent. Breakfast is great.
9
Enjoyed the ambience. It is very cosy. The renovated room is very clean and spacious.
David K. Obchodní cestující United States of America, 30. srpna 2014
Fair valu for the money

Good location . Stuff Servis , room comfort
8,7
Good
Yuen C. Páry Hong Kong, 29. srpna 2014
Acceptable hotel

Clean, tidy and quiet
7,7
Meet the expectation.
See Y. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. srpna 2014
Big Room with lots of food choice nearby

big room, located near many food places, value for money
7
Priscilla C. Páry China, 26. srpna 2014
Good location, clean, helpful staff

Location, clean, helpful staff
6,3
Good location, clean, helpful staff.
Man L. Jednotlivci Hong Kong, 25. srpna 2014
room comfort but not very new

location is good
7
Alexis R. Páry France, 19. srpna 2014
Emperor Hotel
2
I booked an "Executive Suite" innocently thinking we could spend a special moment in a nice hotel. In fact this turned out to be a real april fool joke!!! the staff was not able to speak english. I'm a smoker but the tobacco smell (the room beeing "non smoking") was so bad I almost felt bad when I opened the door. The hotel is located in one of the worse areas.
Pearlie M. Páry Philippines, 17. srpna 2014
Difficulty in communication

location, free shuttle, room size
5
I couldn't get any assistance from the concierge regarding directions because it was very difficult to communicate with them. I was even showing on the map where I want to go but still they could not give me any directions. Although the room size is ok, the amenities are just average. They could add a bidet for convenience and a shower head that is not fixed on the wall. There was no advanced info on the shuttle as well. It would have been easier if there was an advice that the hotel provides shuttle service for free. I found out accidentally.
Dooho K. Rodiny se staršími dětmi South Korea, 10. srpna 2014
good location and clean room

location , quietly and clean
8
after repaired hotel, more calm and some changed facilities than before. as for location, not so far from sightseeing spot and big hotel, so enough for enjoy more thing. Recommend one night stay for private traveler or business trip.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - RecepceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A07