Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Prostory pro setkávání Emperor Hotel Macao - Lázně Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 10235 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (10235)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Nahlásit hodnocení
Hock C. Páry Singapore, 27. srpna 2015
Value for the money spent Ideal location

Location, Hotel Staff polite n helpful, Waiting lounge is quite big
7,7
Great n will recommend friends to select this hotel in future
Nahlásit hodnocení
Ng Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 18. srpna 2015
Overall alright

Location is good, value for money
7,7
Overall, the stay experience is pleasant. The only drawback is that the room I was staying in (room in a corner) has an unpleasant smell the moment I entered. The smell got away eventually, but the first impression that stay in my mind is that it was smelly. A 4-star hotel should have done better than that. The staffs there are generally friendly and helpful, but it was ruined by one specific old staff at the Concierge counter - we were leaving our luggages at the counter after checked out and were asking about the ferry terminal transfer buses in detail when he got impatient and told us off. Thank goodness that we had better experience with another friendly Concierge staff the day before, or we shall think all staff are rude.
Nahlásit hodnocení
Arthur L. Páry Malaysia, 10. srpna 2015
Will not recommend to my friends

Emperor Hotel
4,3
This hotel was overrated they publicized too much. We arrived in this hotel with regret for most of the hotel crew are not helpful, the disgusting part is that when we get into our hotel room, my wife was so disappointed for the room is very smelly, smells so dusty, disgusting and not comfortable, we have tried to asked to changed room but instead the crew offer us the expensive rooms some more, with disappointment we stay in the same room, and go out and back so late to just take a rest with the said uncomfortable room as we stayed one night, will surely never recommend and back on this hotel for sure.
Nahlásit hodnocení
Joseph H. Jednotlivci Singapore, 10. srpna 2015
-

-
7,7
-
Nahlásit hodnocení
Alfred N. Obchodní cestující Singapore, 8. srpna 2015
Good stuff

Location good serivce stuff
10
Nahlásit hodnocení
Wilson C. Obchodní cestující China, 7. srpna 2015
Poor facility - no hand shower

Location, location, location
5
Not good!
Nahlásit hodnocení
Kwan H. Rodiny se staršími dětmi China, 7. srpna 2015
comfortable

air-conditioner is very good, bed not too soft just fit, wifi is OK
6,3
better than expect
Nahlásit hodnocení
Fortune W. Skupiny United States of America, 7. srpna 2015
pleasant stay

location, price, cleanliness
9
my husband & i enjoyed our stay there. its just that when we came from the terminal there was no sign for the shuttle bus. some of the employees dont speak english but they were nice & friendly. would recommend
Nahlásit hodnocení
Cheng C. Obchodní cestující Hong Kong, 31. července 2015
good

good
6
good
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Prostory pro setkáváníEmperor Hotel Macao - LázněEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08