Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 10551 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (10551)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Nahlásit hodnocení
Alan W. Obchodní cestující Canada, 2. února 2016
Everything was acceptable

Hot water bath, spacious and clean sheets
7,3
Pros Everything was acceptable for the price (sun to mon) There are some eateries and convenient stores around the hotel Cons Unstable wifi The hotel claimed that I used a bottle of soda water, which I did consumed, on the check out date. Typical trick, be careful.
Nahlásit hodnocení
Wan H. Skupiny Hong Kong, 2. února 2016
Need renovation

Friendly staff at front desk
4,3
Booked non-smoking room but the room had strong cigarette stink.
Nahlásit hodnocení
Tan Y. Jednotlivci Malaysia, 29. ledna 2016
nice hotel

location, clean, nice staff
8,3
nice hotel
Nahlásit hodnocení
Danny T. Jednotlivci Hong Kong, 27. ledna 2016
Very good hotel

Location, tidy and service are very good
7,3
I will stay there again.
Nahlásit hodnocení
Sio K. Skupiny Macau, 19. ledna 2016
Hard to find a Taxi

Located in the central
8
Very far away to the airport and hard to find a Taxi
Nahlásit hodnocení
Edmund R. Páry Philippines, 18. ledna 2016
I will be back at this hotel

price, near the center of macao and cleanliness of the hotel
8
Nice Hotel. I will be back if I also go back to Macao
Nahlásit hodnocení
Wong T. Obchodní cestující Malaysia, 17. ledna 2016
Nice hotel

Room is clean good location staff was friendly better than last time ...
7
Over all this hotel was ok but if they say is a 4 stay hotel i don't think so well you can try !!
Nahlásit hodnocení
Gregorius R. Jednotlivci Indonesia, 11. ledna 2016
Good hotel and nice

Location,place,and clean
7
It good and nice...but some floor With non smooking floor still Smell smooking
Nahlásit hodnocení
Chui S. Skupiny Hong Kong, 10. ledna 2016
Good

Nice Environment, Location
8
Nice
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Prostory pro setkáváníEmperor Hotel Macao - LázněEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08