nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Recepce Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 9601 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (9601)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Derian T. Obchodní cestující Malaysia, 18. října 2014
Good hotel for business travelers

Clean, Convenient and big rooms
7,7
It was a good experience. Staff is very friendly and the location is just perfect. Its surrounded with many casinos and restaurant.
Thomas H. Jednotlivci United States of America, 5. října 2014
Emperor Hotel Macau

The best thing was the young man who checked me in. His English was good and he was very enthusiastic.
4,7
My stay was not enjoyable. The hotel is boxed in on all sides by tall buildings. There is no view to speak of. Not a good place to stay if you are a non-smoker. I had to step out of the elevator on two occasions because of people smoking in the elevator even though signs are posted. I was on a non-smoking floor and again people smoking in the hallways. The staff in the 4th floor restaurant acted like they hated their job and wished they could be anyplace but there. The eggs, bacon and other food that should be at least warm were all cold. All prepared in advance. Not a good hotel for an American to stay at. I will say however, most Chinese people appeared to be enjoying themselves.
Chelsea C. Páry Canada, 5. října 2014
Clean and comfortable

Space, Cleaniness, Customer Service
7,3
I stayed here for one night with a group of friends during the Golden Holiday Week in October. Adequate and clean, we had no problems with this hotel. The staff even found out it was my birthday and had sent up some complimentary fruits and wine as a gift. Would stay again! Thanks!
Cindee C. Skupiny Singapore, 4. října 2014
Convenient Location & Nice Bed.

Convenient Location, Comfortable Bed & Free Complimentary Fruit Platter. However, room carpet needs a good cleaning.
7,7
Choy Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 2. října 2014
location

location, room comfort, velue for money
8
Location is good, in center of town. there is many casino around the hotel. Public transport easy to get.
Herman L. Obchodní cestující United Kingdom, 1. října 2014
Comfort and convenient

location, room size, transportation
7,7
It is great value for money, convenient location and good for shops and restaurants
Wannapan P. Skupiny Thailand, 28. září 2014
Good room, Good service

Service
8,3
It's so comfortably
Ho S. Páry Macau, 26. září 2014
close

close convenience clean
6
Carl V. Páry Australia, 22. září 2014
would not recommend to my worst enemy
2,7
shocking shocking hotel for the price. poor service as soon as i entered. room service had to order twice as they lost my order .western buffet absolutely poor quality

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - RecepceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02