Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 10800 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (10800)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Kok S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. května 2016
Good location
5,3
Good location, hotel very clean
Teo C. Skupiny Singapore, 24. května 2016
NA
5,3
NA
Kien P. Jednotlivci Malaysia, 23. května 2016
Great Location
5
Room is clean. Short walking distance to Grand Lisboa and Wynn. Easily get into a free bus to Galaxy at the entrance of Star World Hotel.
Phachara W. Obchodní cestující Australia, 22. května 2016
cheap. good location
5,3
Cheaper than surrounding hotels but a bit old and not as nice.
Ronnarit A. Skupiny Thailand, 20. května 2016
great
6,7
great
Sze K. Páry Hong Kong, 20. května 2016
Good
5,3
Hard to find
Chew M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. května 2016
Family trip
5
Not much travel bus.
Wai L. Skupiny Hong Kong, 18. května 2016
Good value
5,7
The room is fine and the staff is very helpful.
Terrance K. Jednotlivci United States of America, 14. května 2016
Perfect Price, Perfect Location
6,7
I often stay at the Emperor when I'm in Macau. Perfect location near nice casinos like the Wynn and Grand Lisboa. Price is always reasonable for type of room you get, especially for Macau. Probably will stay again and again at the Emperor.
1 z 1 hodnocení
Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Executive LoungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Executive Lounge


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02