nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Recepce Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 9328 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (9328)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Wong W. Skupiny Malaysia, 18. července 2014
Comfortable and relax

Location, nice room design and easy to get transport
6,7
When stay at the Emperor Hotel I feel relax and comfortable, I feel great with the room desigh but the price is little bit high.
Ng L. Skupiny Malaysia, 16. července 2014
Facility medium. And staff without smile

Room clean. Price affordable. And nice room
6
About waiting transport shuttle bus main door the service staff poor and check in and out counter staff without any smiling every staff too serious
Alex T. Páry Malaysia, 13. července 2014
Relax...food

location
7,3
everything just great
Teo K. Páry Malaysia, 12. července 2014
Room small and no value for money paid

Cant think of any
4
Not really enjoyable. Drinks in room were charged and not given free like in Hotel Lisboa
Dooho K. Jednotlivci South Korea, 6. července 2014
good location, kindly reception

easy to move other place, kindly reception, clean room
8
very noise from repair building before i stayed, but this time all finished repair so appearance changed clean and good smell inside room. staffs are very kind and handling job quickly. because location close center, so easy to move other place and sightseeing is better than other hotel. recommend one night stay for pravate traveler.
Lai K. Obchodní cestující Singapore, 4. července 2014
Fantastic

Clean well located great spa
8,3
Anestis C. Jednotlivci Australia, 2. července 2014
Very comfortable, friendly staff

close to casinos, affordable, friendly staff
7,7
Enjoyed my stay, will stay again!
Chin J. Páry Singapore, 1. července 2014
Front desk and concierge staff = lousy

None
3
Bad Concierge staff cant speak or understand simple English. Concierge staff pretends not to understand my Mandarin. Front desk staffs don't know how to smile at hotel guests. Bad attitude when replying. My only consolation is when i check out, one hotel staff is full of smile and courteous. Chambermaid was courteous and friendly. Hotel need to work hard on frontline customer service.
Michael T. Páry United Kingdom, 29. června 2014
staff rather functionary.

location good.
5
rather expensive. in other words, not really good value for money. but no choice at the time.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - RecepceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C04