Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 10791 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (10791)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Phachara W. Obchodní cestující Australia, 22. května 2016
cheap. good location
5,3
Cheaper than surrounding hotels but a bit old and not as nice.
Sze K. Páry Hong Kong, 20. května 2016
Good
5,3
Hard to find
Ronnarit A. Skupiny Thailand, 20. května 2016
great
6,7
great
Chew M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. května 2016
Family trip
5
Not much travel bus.
Wai L. Skupiny Hong Kong, 18. května 2016
Good value
5,7
The room is fine and the staff is very helpful.
Terrance K. Jednotlivci United States of America, 14. května 2016
Perfect Price, Perfect Location
6,7
I often stay at the Emperor when I'm in Macau. Perfect location near nice casinos like the Wynn and Grand Lisboa. Price is always reasonable for type of room you get, especially for Macau. Probably will stay again and again at the Emperor.
Kianann G. Páry Malaysia, 13. května 2016
I complaint about the bathtub draining efficiency
6
The bathtub draining is not good and where is the SOP of checking? Supposed you clean the bathtub then you aware the draining had problem. Also, no toilet paper is provided which the room is sold to us when its not ready. We stayed 1 night then moved to Sheraton for the 2nd days to ease our nightmare.
Chan M. Páry Malaysia, 13. května 2016
Excellent
6,7
Excellent
Glenn A. Skupiny Philippines, 13. května 2016
dfdas
6
asdasd
1 z 1 hodnocení
Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Executive LoungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Executive Lounge


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03