nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Apartmá Emperor Hotel Macao - Koupelna
Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Interiér hotelu Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Restaurace Emperor Hotel Macao - Exteriér hotelu Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Prostory pro setkávání Emperor Hotel Macao - Lázně Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty Emperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 390
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 9897 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (9897)
Seřazeno podle:
Vladimir K. Páry Czech Republic, 28. března 2010
Očekávaný servis

Poloha=těsné sousedství s centrem.
6
Tento hotel jsme využili zejména k přespání. Je poměrně slušně situován k centru kasín, restaurací a obchodů. K místní bar street je to 10 minut chůze, stejně jako k větším kasínům. POkuje byly na slušné úrovni s standardním servisem v porovnání z cenou a službami. Pokoje nejsou polohou do frekventovaných ulic, takže je zde poměrně klid. Hotelová restaurace je zaměřena spíše na asijskou kuchyni. Personál mluví slušně anglicky. Pobyt celkově splinil naše očekávání.
Nightlife Tip: Velmi blízko k frekventované Bar street.
Thian S. Páry Malaysia, 19. února 2015
hotel rate was high .

nice staff . good area and easy to get food .
6,3
Well the hotel rate was too high for normal 3 star hotel . Room is time renovate and lighting ambiance was so so.
Yuk T. Páry Hong Kong, 16. února 2015
A little overpriced

Location, staff, room facilities
7,7
Huen W. Skupiny Hong Kong, 12. února 2015
I think the room is very spacious & clean.

Room is very spacious, the Bed is comfortable, room is clean.
8,3
Miguel R. Obchodní cestující Spain, 11. února 2015
everything was fine but internet connection

location cleanliness
6
overall stay was good. there is only one drawback. the internet connection was very poor and most of the times not available. big problem when you are with business going on. its the only point that refrains mw to come back again as i need to be conected
Yuki N. Jednotlivci Japan, 8. února 2015
good location

location clean staff
7,3
this hotel is located in a convinient place. there are many restaurants, shops and casino around.
Xu Z. Obchodní cestující Singapore, 3. února 2015
Lousy services

Nil
4
Chen L. Obchodní cestující China, 2. února 2015
high cost-effective

position, service, room comfort
9
good position with high cost-effective,room space is bigger than other similar level's hotel's.
Geert V. Jednotlivci Belgium, 1. února 2015
smal room!

location
5,7
noisy hotel!
Dennis J. Páry Philippines, 28. ledna 2015
Great hotel but a little hard to find

Rooms is great. Front Desk are not
8,3
I was not happy that I had to go thru a long process on checking in and only to find out I have to wait for about 45 minutes before I can go to my room. They offered no explanation but keep telling me to come back at 2pm and they will give me the room key. I was tired from travelling and was having a bad day because of my stomach ache. OFFER EXPLANATION INSTEAD OF JUST TELLING ME TO COME BACK AT 2PM.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - ApartmáEmperor Hotel Macao - KoupelnaEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Exteriér hoteluEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - Prostory pro setkáváníEmperor Hotel Macao - LázněEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Interiér hoteluEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - RestauraceEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hostyEmperor Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05